Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Εξακολουθούν να «βομβαρδίζουν» την Λαγκάρντ στο Facebook

Ξεπέρασαν τις 12.000 σήμερα τα απαξιωτικά σχόλια, οι αντιδράσεις και τα μηνύματα στην προσωπική σελίδα της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ στο Facebook, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα The Guardian, μιλώντας με σκληρή γλώσσα για τους Ελληνες.
Μάλιστα, δημιουργήθηκε ειδική σελίδα κατά της Κριστίν Λαγκάρντ, που προτρέπει τους χρήστες του Facebook να κάνουν «like».
Η σελίδα έχει όνομα: Greeks are against Lagarde - Οι Ελληνες είμαστε κατά της Lagarde με την προτροπή: «Κάντε κλικ στην σελίδα να της δείξουμε την δύναμή μας»
Αλλα επιθετικά, άλλα υβριστικά και άλλα πιο συγκρατημένα εκφράζουν την αντίθεση πολλών Ελλήνων στα λεγόμενα της Κριστίν Λαγκάρντ.

Μερικά από αυτά αναφέρουν:
«Ερχεται η ώρα σου», «πιο πολύ κράξιμο... πεθαίνεις... μακάρι να είχε κάποιον να της τα μεταφράζει», «να δεις τί σου ετοιμάζουμε μετά μασόνισσα», «με προσβάλατε κυρία μου, κανείς δεν ζήτησε την συμπόνια σας..»
«Θα σου πρότεινα να παίρνεις κι εσύ ένα μισθό 600 ευρώ το μήνα και μετά θα μπορούσαμε να συζητήσουμε. Εσύ ζεις μέσα στα πλούτη και στη χλιδή, οπότε είναι φύση αδύνατον να ξέρεις πώς περνάνει οι Ελληνες αυτήν την εποχή και δεν μπορεί να έχεις ούτε κατά ελάχιστο άποψη για τους Ελληνες. Κράτησε τις απόψεις σου αυστηρά για τον εαυτό σου και μην κάνεις δηλώσεις και βγάζεις συμπεράσματα μέσα από την παντελή άγνοια που σε διακατέχει, όχι μόνο εσένα, αλλά και κάποιους ομοίους σαν και σένα».
«Όλα τα προηγούμενα χρόνια εθελοτυφλούσατε βγάζοντας δισεκατομμυρία από παραγγελίες εξοπλισμών στη χώρα σας. Δε γνωρίζατε το πρόβλημα, ε; Τακτοποιήσατε την άρχουσα τάξη και τους ξεπουλημένους πολιτικούς της χώρας μας κι έρχεσατε να μας κουνήσετε το δάχτυλο; Και ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος για τις χώρες της Αφρικής και τα παιδιά που δυστυχούν. Επειδή λοιπόν έχουμε κι εδώ πάνω από 1.000.000 μετανάστες που δυστυχούν, ανοίξτε την αγκαλιά των εύπορων χωρών της Ευρώπης, που δεν θέλουν πλέον να μας πληρώνουν, και δεχτείτε τους. Α, και κάτι άλλο: πουλήστε και μερικά από τα Coco Chanel συνολάκια σας, παραιτηθείτε από την αποζημίωσή σας υπερ των παιδιών της Αφρικής», αναφέρει άλλο σχόλιο.
Και τα σχόλια εξακολουθούν να δίνουν και να παίρνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters