Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΩΠΑ ΒΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ! ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ! Τρομοϋστερία Χρυσοχοΐδη: Θα έχουμε εμφύλιο και αλληλοσκοτωμό!!

Τρομοϋστερία Χρυσοχοΐδη: Θα έχουμε εμφύλιο και αλληλοσκοτωμό!!

Σε ένα απίστευτο κρεσέντο τρομοϋστερίας, που δύσκολα εξηγείται, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης …προανήγγειλε σήμερα εμφύλιο και αλληλοσπαραγμό!! Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm ο μέχρι χθες υπουργός προστασίας του πολίτη,.. αφού παραδέχθηκε ότι η χώρα έχει απολέσει μέρος της Εθνικής κυριαρχίας της εξαιτίας της πολιτικής που ακολούθησε η δική του κυβέρνηση (!), συμπλήρωσε τα εξής απίστευτα:
Μ. Χρυσοχοΐδης : Είναι προφανές και δεν αναφέρομαι σε αυτό ότι έχουμε χάσει ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, εξαιτίας του γεγονότος ότι έχουμε μπει σε ένα μονόδρομο που έχει σχέση την οικονομική μας πραγματικότητα – υποθηκεύεται το μέλλον της χώρας. Από την άλλη μεριά όμως, εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτό, αναφέρομαι στην ατομική ελευθερία του καθενός. Τις δημοκρατικές ελευθερίες. Ότι μπορεί να καταργηθούν οι θεσμοί και να κυριαρχήσουν οι συμμορίες με όπλα… αυτές είναι μειοψηφίες…. Και ο καθένας θα κάνει συμμορίες με όπλα και θα επιτίθεται στους άλλους. Αντιλαμβάνεσθε τι σημαίνει αυτό. Φαντάζεστε τι σημαίνει αυτό; Πού οδηγούμαστε; Θα οδηγηθούμε σε εμφύλιο! Έτσι, με αυτή την πόλωση την κοινωνική. Εκεί αναφέρομαι και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Και αυτό δεν είναι υπερβολή.

Η μόνη πιθανή εξήγηση που μπορεί κανείς να δώσει για τις απίστευτες δηλώσεις, είναι οτι πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια κάποιων να διασωθούν πολιτικά προκαλώντας τρόμο στους πολίτες!! 
http://www.briefingnews.gr/politiki/item/24414
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/05/blog-post_491.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters