Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Κίνδυνος να χάσουμε μέρος του ελέγχου του FIR

Τον μεγάλο κίνδυνο να χαθεί ο έλεγχος μέρους του FIR Αθηνών που διαχειρίζεται η Ελλάδα και να ανατεθεί η δραστηριότητα αυτή σε γειτονικά κράτη, τονίζει η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΚΕ), αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά του υπουργείου Οικονομικών, για την ανεξήγητη -όπως χαρακτηρίζεται- πολιτική που ακολουθεί στο θέμα αυτό.

Σύμφωνα με την Ένωση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν αποδέχθηκε το Σχέδιο Επιδόσεων που κατέθεσε η Εθνική Εποπτική Αρχή για τις πτήσεις και υπερπτήσεις στο FIR Aθηνών, από τις οποίες η Ελλάδα εισπράττει έσοδα που προορίζονται αποκλειστικά για επενδύσεις, εκπαιδεύσεις, εξοπλισμούς και μισθοδοσία προσωπικού.
Σε ανακοίνωσή της, η ΕΕΚΕ αναφέρει ότι o Φορέας Αξιολόγησης των Επιδόσεων συστήνει στην Ελλάδα να αξιολογήσει τη δυνατότητα αύξησης της χωρητικότητας (δηλαδή του αριθμού των πτήσεων και υπερπτήσεων στο FIR Αθηνών που μπορεί να εξυπηρετήσει η Ελλάδα), γιατί διαφορετικά υπάρχουν άλλα κράτη που αναμένουν το πλεόνασμα χωρητικότητας.
Η ΕΕΚΕ επικρίνει την κυβέρνηση ότι, τα τελευταία χρόνια, δεν έκανε ουσιαστικές επενδύσεις στην αεροναυτιλία και, ταυτόχρονα, μείωσε τις αποδοχές των εργαζομένων, ενώ από τη μη αύξηση της χωρητικότητας, τα έσοδα του ελληνικού κράτους κατρακυλούν.


news247
http://greeknation.blogspot.com/2012/04/fir_06.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters