Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΦΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

αρχείο λήψης.jpg

Περίεργα παιχνίδια παίχτηκαν στο παρασκήνιο της Ε.Ο.Ε.,σχετικά με τη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας!Προκαλεί υποψίες η συμπεριφορά του συζύγου της Θεοδώρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου,ο οποίος ψήφισε αρνητικά στην πρόταση των υπολοίπων μελών της ΕΟΕ να περάσει η ΦΛΟΓΑ από το Καστελλόριζο!Η αντίδραση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν αυτή που έφερε τα πάνω κάτω!Διαβάστε τις ανακοινώσεις ένθεν και ένθεν και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Δελτίο τύπου 14/4/2012





ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ
ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
 
 
Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας ή θα γίνει όπως το επιθυμεί η Ελλάδα η δεν θα ανάψει για τους φετινούς αγώνες.
 
 
Τα κόμματα της συγκυβέρνησης που οικοδόμησαν τη πλήρη εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, συνεχίζουν να συμβάλλουν με τη γνωστή τους υποταγή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, στα απαράδεκτα και επικίνδυνα παιγνίδια σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Έθνους.
 
 
Η εξαίρεση Καστελλόριζου-Ρόδου-Δωδεκανήσων από την διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας, δείχνει ότι οι παραδομένοι στα Μνημόνια Κατοχής:
 
  • Αδυνατούν να επιβάλουν στη διεθνή κοινότητα,το αυτονόητο. Ότι το Καστελλόριζο δεν μπορεί να είναι πιόνι στις βλέψεις εκείνων που επιβουλεύονται την απόλυτη ελληνικότητα του Αιγαίου και την ΑΟΖ της χώρας μας.
  • Συμπράττουν στην μη παγκόσμια τουριστική προβολή των Δωδεκανήσων, αφήνοντας τη Τουρκία να πουλάει διαφημιστικά το Αιγαίο ως...τουρκικό.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπενθυμίζουν στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και στους άβουλους παράγοντες της Ελληνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων όπως και στους Πολιτικούς-θεατές αυτής της απαράδεκτης εξαίρεσης, ότι η Ολυμπιακή Φλόγα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και δεν εκχωρείται για να παίζονται σκοτεινά πολιτικά παιγνίδια σε βάρος της χώρας μας.
 
 
Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας ή θα γίνει όπως το επιθυμεί η μητέρα της η Ελλάδα η δεν θα ανάψει για τους φετινούς αγώνες.
 
 
Οι αγώνες ας ονοματισθούν απλά «Αγώνες του Λονδίνου» και ας ανάψουν φλόγα με τον αναπτήρα που πρόθυμα θα τους δώσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

.......................

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», σχετικά με την διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012» επί ελληνικού εδάφους, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή διευκρινίζει τα εξής:
Η Ολυμπιακή Φλόγα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και ευρέως γνωστά σύμβολα των Ολυμπιακών Αγώνων και στην χώρα μας έχει ανατεθεί ο ρόλος του θεματοφύλακα της, γεγονός που πρέπει να μας κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς σε όλα τα ζητήματα που την αφορούν.
Η Φλόγα αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο που ανήκει σε όλους τους λαούς και πρεσβεύει τις αξίες και τα ιδανικά του Ολυμπισμού, τα οποία επιχειρεί να μεταλαμπαδεύσει από γενιά σε γενιά και δεν είναι δυνατόν να αποτελεί πεδίο κομματικών ή προεκλογικών επιδιώξεων από όσους θέλουν να την χρησιμοποιήσουν για εκπλήρωση ιδίου οφέλους.
Η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και η Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους αποτελούν προνόμια που έχουν δοθεί στην χώρα μας και προβάλλουν κάθε φορά την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλο τον πλανήτη και φυσικά είναι αδιανόητη η κάθε μορφής εκμετάλλευση τους, με τρόπο αδόκιμο και ξένο προς τα Ολυμπιακά ιδεώδη.
Το πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας καθορίζεται πολύ καιρό πριν ανάψει η Φλόγα, προκειμένου να ξεπεραστούν εγκαίρως όλα τα εμπόδια και να οργανωθεί καλύτερα το τεράστιο αυτό εγχείρημα. Όταν προέκυψε σε μεταγενέστερο χρόνο, η πρόταση να φτάσει η Φλόγα ως την Ρόδο και το Καστελόριζο, ήταν αδύνατον να αλλάξει το ήδη από καιρό διαμορφωμένο πρόγραμμα και να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή της πορείας. Άρα δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού των Δωδεκανήσων, αλλά μη έγκαιρη υποβολή πρότασης.
Η Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012», παρά τους δύσκολα οικονομικά καιρούς, θα καλύψει σχεδόν 3.000 χιλιόμετρα και θα φτάσει από την Ηγουμενίτσα ως την Αλεξανδρούπολη και από την Κρήτη ως το συνοριακό φυλάκιο στους Κήπους του Έβρου, ακριβώς απέναντι από την Τουρκία, διανύοντας μια τεράστια απόσταση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, μέσα σε μόλις επτά ημέρες. Είναι φανερό λοιπόν από το πρόγραμμα, ότι δεν υπάρχουν ούτε «αποκλεισμοί», ούτε «εξαιρέσεις», αλλά όπως κάθε φορά στο παρελθόν, προσπάθεια για να δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες, το σύμβολο του Ολυμπισμού!
Με την ευκαιρία αυτή, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει να προσκαλέσει όλους τους Έλληνες, τόσο στην Τελετή Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012», στις 10 Μαΐου στην Αρχαία Ολυμπία όσο και στην Τελετή Παράδοσής της, στις 17 Μαΐου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, προκειμένου να γίνουν μάρτυρες της δύναμης και της οικουμενικότητας του Ολυμπιακού αυτού συμβόλου, στο οποίο δεν χωράνε μικροπολιτικά παιχνίδια!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
.............................

Δελτίο τύπου 17/4/2012






ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ
 
Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, δήλωσε τα εξής:
 
Συστήνουμε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Πρόεδρό της κ.Σπύρο Καπράλο,να είναι προσεκτικοί όταν απευθύνονται στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
Εμείς δεν εμπλέκουμε την Ολυμπιακή Φλόγα σε προεκλογικές σκοπιμότητες. Αυτό που ζητάμε επιτακτικά είναι να μην εμπλέκει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή την Φλόγα στις σκοτεινές διεθνείς πολιτικές σκοπιμότητες που εξαιρούν το Καστελλόριζο και τα Δωδεκάνησα από τη διαδρομή της. 
 
Ας διαβάσει προσεκτικά ο κ.Καπράλος την ανακοίνωσή μας στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr, για να καταλάβει το τί ακριβώς εννοούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Την πολιτική σκέψη την έχει.
 
Τέλος, το γεγονός και μόνο ότι ο κ.Καπράλος ομολογεί στη τέταρτη παράγραφο της ανακοίνωσης του,ότι "δεν είχε έγκαιρα υποβληθεί" η πρόταση για Καστελλόριζο και Ρόδο, σημαίνει ότι ή ο ίδιος φέρει την ευθύνη, άρα πρέπει να υποβάλλει άμεσα την παραίτησή του ή αν ζήτησε την άποψη της ελληνικής κυβέρνησης, οφείλει να μας πει σε νέα ανακοίνωσή του σε ποιούς απευθύνθηκε, τί του απάντησαν και να δώσει στη δημοσιότητα τη σχετική αλληλογραφία.
 
Αυτά,προς το παρόν.

...................................
Δείτε εδώ λεπτομέρειες...
Κατόπιν εορτής,βέβαια,βγάζουν ανακοινώσεις όλοι ότι η ΦΛΟΓΑ θα πάει στο Καστελλόριζο...κατόπιν ενεργειών τους!

Με παρέμβαση Αβραμόπουλου η ολυμπιακή φλόγα στο Καστελόριζο

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/04/terastia-epityhia-twn-anexarthtwn-ellhnwn-na-perasei-h-floga-apo.html

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/04/terastia-epityhia-twn-anexarthtwn-ellhnwn-na-perasei-h-floga-apo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters