Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η είδηση ότι ο Σαμαράς ανοίγει το δρόμο στον Καμμένο ή ότι "δουλεύει" για αυτόν, θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να είναι το Πρωταπριλιάτικο αστείο λόγω της ημέρας...

Όμως η μέχρι σήμερα αντιμετώπιση και προσέγγιση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο "φαινόμενο" Καμμένος, με μια δόση χιούρορ, το καθιστά πραγματικό γεγονός, αφού θυμίζει σε....
αρκετά σημεία τη γνωστή τακτική Αμερικανικών εταιρειών marketing που προωθούν κάποια προιόντα όχι δια της ευθείας οδού, αλλά δια της πλαγίας, δημιουργώντας αρνητικό κλίμα για το προιόν, που λειτουργεί όμως ανάποδα στους καταναλωτές και κερδίζει την προτίμηση τους!

Αναφέρουμε τον Καμμένο ως "φαινόμενο" για τον απλό λόγο, οτι κατάφερε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αφενός να κάνει αισθητή την παρουσία του συγκεντρώνοντας υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά, ενώ αφετέρου να γίνει "ο φόβος και ο τρόμος", "το κόκκινο πανί" σε κάθε "όροφο" της Δεξιάς "πολυκατοικίας".

Στο ρευστό, ρευστότατο πολιτικό σκηνικό, ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει τη σωρεία επικοινωνιακών λαθών απογοητεύοντας καθημερινά τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, αποκαρδιώνοντας τους και κάνοντας τους να αναζητήσουν άλλο χώρο που θα τους εκφράζει καλύτερα. Έτσι, ο "αντιμνημονιακός" Καμμένος και οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" φαντάζουν σαν την καλύτερη των περιπτώσεων για τον "τρομαγμένο" δεξιό ψηφοφόρο.

Το "πίσω-μπρος" του Σαμαρά στο όχι και ναι για το μνημόνιο, έπαιξε ξεκάθαρα το σημαντικότερο μέχρι στιγμής λόγο για την απομάκρυνση των ψηφοφόρων από τον πυρήνα της Νέας Δημοκράτιας. Σ' αυτό το "ατόπημα" έρχεται να προστεθεί και το "διαγράφω-ξαναεγγράφω" των τιμωρημένων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που πριν καλά-καλά διαγραφούν, επιστρέφουν, μπροστά στον ορατό φόβο της "συρρίκνωσης" της Ν.Δ., ενώ η αντι-λαική δήλωση Σαμαρά για τη συνέχιση στο χαράτσι της ΔΕΗ, με άλλο όνομα(!), μειώνει ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία του στα μάτια των ψηφοφόρων...

Το παζλ των λαθών ολοκληρώνεται με τη συντονισμένη -σκληρή- επίθεση στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" και τον Πάνο Καμμένο, με όσα μέσα μπορεί να χρησιμοποιήσει. Και μπορεί σαφώς αυτή η αντίδραση να προκύπτει από τον εκνευρισμό που προκαλούν τα δημοσκοπικά ποσοστά και ο φόβος για την απώλεια της αυτοδυναμίας να είναι κάτι παραπάνω από ορατός, όμως μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν δείχνει πως αντίστοιχες "πολεμικές επιθέσεις", γύριζαν "μπούμερανγκ" στους "επιτιθέμενους" και έδιναν τη "νίκη" στους "αμυνόμενους"...

Από αυτό το στοιχείο προκύπτει, πως ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, ούτε οι επικοινωνιακοί του σύμβουλοι μελετούν ιστορία, με αποτέλεσμα στο πρόσωπο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ο Πάνος Καμμένος και οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" να έχουν βρει το "μεγαλύτερο" μέχρι στιγμής "υποστηρικτή" τους!



Χρήστος Καραχάλιος

vivanews.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters