Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο Βενιζέλος καλεί Ραγκούση στην Ιπποκράτους με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά...

Εκρηκτική αναμένεται να είναι η συνάντηση που θα έχει ο Βαγγέλης Βενιζέλος αύριο το μεσημέρι στην Ιπποκράτους με τον Γιάννη Ραγκούση. Οι σχέσεις των δύο ανδρών ανέκαθεν ήταν κάκιστες και επιδεινώνονται συνεχώς.

Τελευταία αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας στον Βήμα FM, όπου κατέστησε σαφή την πρόθεσή του να μην ψηφίσει την τροπολογία Γιαννίτση για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, που θα περάσει από τη βουλή Μεγάλη Δευτέρα. Ο κ. Ραγκούσης έκανε μάλιστα λόγο για «αυτοκτονική διάθεση του πολιτικού συστήματος», ενώ επεσήμανε ότι υπάρχει στο υπουργείο Εσωτερικών έτοιμο νομοσχέδιο, από το Μάιο του 2011, που αφορά τόσο τη χρηματοδότηση των κομμάτων, όσο και τη λειτουργία του κομματικού συστήματος.

Η απάντηση των βενιζελικών ήταν άμεση και οργισμένη. «Επί των δικών του ημερών ως γραμματέα του ΠΑΣΟΚ διογκώθηκε το χρέος του κόμματος. Δεν μπορεί ένα μήνα πριν από τις εκλογές να υπάρχουν στελέχη που δεν καταλαβαίνουν την ανάγκη να έχει το κόμμα χρήματα για να κάνει εκλογές και ουσιαστικά να προτρέπουν τα κόμματα να καταφύγουν σε αδιαφανείς διαδικασίες», ήταν η επίσημη διαρροή της Ιπποκράτους.

Όπως είναι αναμενόμενο, στη συνάντηση ο Βενιζέλος θα θέσει το θέμα αυτό στο Ραγκούση και θα του εκφράσει την δυσαρέσκεια του. Με δεδομένο, ότι η συνάντηση αυτή γίνεται για τα ψηφοδέλτια, μπορεί να έχουμε και συνταρακτικές εξελίξεις.

Πάντως η πρόθεση της ηγεσίας του κόμματος είναι να μην μείνει εκτός ψηφοδελτίων ο άλλοτε υπουργός Εσωτερικών.

«Δεν θα φτάσουμε μέχρι εκεί», λέει το περιβάλλον Βενιζέλου, «εκτός και αν το επιδιώκει ο ίδιος».


newpostgr

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_7659.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters