Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

O ΓΑΠ ανοίγει ΙΕΚ ΠαρΑΚΜΗ & ο Βενιζέλος κερδίζει τον εαυτό του στην κάλπη



«Ήρθε και ο Βενιζέλος που αυτός θα φέρει τέλος» και δεν αναφέρομαι στο γνωστό τραγούδι αλλά στην νέα πραγματικότητα του ΠΑΣΟΚ!

Μπαίνουμε στην μεγάλη εποχή όπου το ένδοξο ΠΑΣΟΚ βαδίζει σε μονοψήφιες ποσοστιαίες μονάδες στις εκλογές που έρχονται.


«Πάμε», έλεγε ο Γιώργος, «Αρχίζουμε» λέει ο Βαγγέλης. Ποιος θα πει «Τελειώσαμε» δεν ξέρω κι ανησυχώ.

Μα τι απίστευτη εκλογική αναμέτρηση ήταν αυτή; Ο Βαγγέλης εναντίον του ίδιου του…του εαυτού.


Αφού θέλεις, βρε αγόρι μου, να γίνεις αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και είσαι ο μοναδικός υποψήφιος, γιατί στέλνεις τον κόσμο να σε ψηφίσει; Πας καλά;; Και άντε το έκανες το καπρίτσιο σου και ήθελες να νιώσεις μια εκλογική νίκη στο πετσί σου, γιατί τον έβαλες να σε πληρώσει, μου λες;

Και επειδή ο ψηφοφόρος είναι άτιμο πλάσμα, σου την έκανε με τα λευκά και τα άκυρα. Τώρα, τον λόγο τον αγνοώ γιατί λογική κι αυτό δεν έχει.


Ω ναι, μη γελάς ανυποψίαστε Έλληνα φορολογούμενε διότι υπήρξαν και λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια μέσα στις κάλπες. Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Σηκώθηκε ο ΠΑΣΟΚος την Κυριακή το πρωί (μάλλον μετά την Εκκλησία), έψαξε το εκλογικό κέντρο που ψηφίζει, πήγε, ακούμπησε το γαμωδίευρο στον γκισέ και αντί να ψηφίσει τον ογκόλιθο, αυτός προτίμησε να το ρίξει λευκό ή άκυρο!!! Είναι δυνατόν;;; Με ποιο σκεπτικό έγιναν όλα αυτά, ειλικρινά δεν το κατανοώ και θα το ρίξω το φταίξιμο στο χρώμα της κόμης μου γιατί αλλιώς θα αποτρελαθώ τελείως.


Ο Έλλην που δεν σηκώνεται από τον καναπέ του ούτε καν για να πάει να διαδηλώσει και να διαμαρτυρηθεί που του έχουν αλλάξει τον αδόξαστο, όσον αφορά τα εργασιακά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου), πήγε περιχαρής να ψηφίσει τον Μπένι. Πήγε να δηλώσει παρών στην αθλιότητα, να δηλώσει παρών στη δήθεν γιορτή της Δημοκρατίας.


Δηλαδή αν ήταν η γιορτή της μοναρχίας, πόσους υποψήφιους θα είχαμε, δύο;;; Και σαν να μην έφτανε αυτό, τον έβαλαν να πληρώσει κιόλας για να είναι πιο ολοκληρωμένο το καραγκιοζιλίκι. Και έτσι του βγήκε η γιορτή του Μπενίτο, ρεφενέ. Μιας και δεν έχουν λεφτά εκεί στο ΠΑΣΟΚ, είπαν να το ενισχύσουν το κόμμα για να έχει να πορεύεται μέχρι τις εκλογές. Να κάνουν μάγκα και τον μέγιστο δικηγόρο εκ Θεσσαλονίκης (και υπονοώ διάφορα μ’αυτό, αλλά δεν είναι της παρούσης).


Για να μην αναφερθώ στο ποσό καθαυτό που θα καταντήσει να είναι το μεροκάματο του κοντινού μας μέλλοντος…..οπότε πάλι σε έκλεψαν αγαπητέ πρώην σύντροφε! Όσο για την προσέλευση, τι να πω; Διακόσιες χιλιάδες κόσμος;; Τρελά πράγματα συμβαίνουν στον πλανήτη Ελλάδα, όπως είχε πει και ο νέος αρχηγός!!!!!


Και με τον παλιό τι θα γίνει; Δεν πιστεύω να μας τον αφήσετε εδώ αμανάτι; Αλλά όχι. Πάλι σου έχω την απάντηση, δια στόματος ΓΑΠ. Σε ερώτηση που του έκαναν από το BBC για το τι σκέφτεται να κάνει τώρα που δεν θα είναι πια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε: I was thinking a school of leaders…Democrating training!!!!!!! Και για να στο κάνω και λιανά είπε πως θέλει να κάνει μία σχολή για να βγάζει ηγέτες. Το Ι.Ε.Κ. ΓΑΠ.


Δεν ξέρεις τι να σπουδάσεις; Κανένα πρόβλημα. Το Ι.Ε.Κ. ΓΑΠ έχει σκεφτεί πριν από σένα για σένα. Γίνε ηγέτης της χώρας που μισείς και σε χρόνο μηδέν θα καταφέρεις να την οδηγήσεις στην καταστροφή. Αν εγγραφείς εντός δίωρου σου κάνουμε δώρο την πλήρη στήριξη του Δ.Ν.Τ. και κάρτα απεριορίστων P.S.I. 


Τρέχα να προλάβεις γιατί τα τμήματα θα είναι κλειστά και ολιγομελή και θα έχουν μεγάλη ζήτηση. Δεν είναι και λίγο να παρακολουθείς διάλεξη από την πρωθυπουργάρα. Εννοείται πως απαιτείται η άριστη γνώση της αγγλικής γιατί από ελληνικά πάσχουμε, το έχεις καταλάβει.


Μετά από όλα αυτά εγώ έχω να προσθέσω, πως ο Θεός της Ελλάδας έχει απίστευτο χιούμορ και παίζει με την πάρτη μας χρόνια τώρα, για να περνάει η ώρα του!


*Η Λένα Πετρίδη είναι εκπαιδευτικός


 www.aixmi.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/o_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters