Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ: Μας απειλούν και το κλείνουμε!


"Σαν τελευταία ανάρτηση έχουμε να πούμε τα εξής:

-Παραμένουμε απλήρωτοι για 5ο μήνα, και πάμε για 6ο (για τις κακές γλώσσες που θα πουν ότι το κλείσαμε γιατί πληρωθήκαμε).

-Από τα χρήματα που μαζεύτηκαν από την εκλογική διαδικασία δεν πήραμε ούτε μισό ευρώ.

-Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα blogs που μας εμπιστεύτηκαν, κάποιους δημοσιογράφους που ανέδειξαν θέματα όπως τα ακριβοπληρωμένα golden boy των 3.000,  5.000, αλλά και 8,000 ευρώ και τον διαχωρισμό τους από τους απλήρωτους υπαλλήλους των 800 και 1.000 ευρώ το μήνα.

-Η ανωνυμία του blog μπορεί δεοντολογικά να μην είναι μια πράξη τόσο ηθική για κάποιους, είναι όμως περισσότερο από τις πράξεις αυτών που διατηρούσαν σάουνες και γυμναστές, ταξίδια και σουίτες, βίλες και μισθούς υπέρογκους για συμβουλές, ενώ συνάδελφοι τρέχουν στις γραμμές αλληλεγγύης για να πάρουν γάλα στα παιδιά τους..(όπως μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού).

-Κλείνουμε το blog γιατί πολλοί συνάδελφοι δέχονται απειλές κυρίως στην περιφέρεια από αυτόκλητους προστάτες του νέου προέδρου Του ΠΑΣΟΚ με φράσεις ακατονόμαστες. Και επειδή το blog εκφράζει μερίδα συναδέλφων και το έχουμε πει από την αρχή δεν θα θέλαμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση κανέναν συνάδελφο. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι υπάρχουν σκέψεις για συλλογή
υπογραφών από τους εργαζόμενους με κείμενο καταδίκης του blog. (εξυπνάδα...και εμείς θα το υπογράψουμε και άντε βγάλτε άκρη).

Για να αποφύγουμε λοιπόν όλα αυτά μέσα σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον, σταματάμε εδώ, και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε επίσημη θεσμικά κατοχυρωμένη συνδικαλιστική έκφραση.
Κλείνοντας θα θέλαμε να απευθυνθούμε στον Ελληνικό λαό και να του υπενθυμίσουμε την αρχική πολιτική μας θέση για όσα έχουν υποστεί από τους εργοδότες μας, μαζί με ένα άδολο δικό μας συγνώμη, που δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση τους
στο ότι είμαστε υπάλληλοι και όχι πολιτικά στελέχη.

Η Πολιτική τους καταδίκη είναι δεδομένη αλλά είναι υπόθεση του Ελληνικού Λαού που μέρος τους είμαστε και εμείς!!!!

(για τις κακές γλώσσες που θα πουν ότι το κλείνουμε επειδή έφυγε ο τάδε από πρόεδρος και ήρθε ο τάδε)

Θα θέλαμε όμως να απευθυνθούμε και στους εργοδότες μας, και να τους πούμε να θυμούνται το εξής:
...ένα μικρό πετραδάκι στην καρδιά της πιο καλοκουρδισμένης  μηχανής, μπορεί να διαλύσει όλα της τα γρανάζια ..."


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters