Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ!



Αυτά που γίνονται στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν τελειωμό! Τις τελευταίες ημέρες και δη από το Εθνικό Συμβούλιο και μετά, έρχονται στο Κίνημα, κύμα παραιτήσεων χωρίς να υπάρχει φραγμός!
Στην Ιπποκράτους, έχουν... σοκαριστεί, το σοκ όμως είναι μεγαλύτερο στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου καθώς έρχονται και οι εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή, χωρίς κανένας να μην γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί.


Σήμερα, την παραίτησή του από τη θέση του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου έστειλε ο Δημήτρης Πιπεργιάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «...Το ΠΑΣΟΚ, ξεκομμένο από τις κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται και αποξενωμένο από τις κοινωνικές δυνάμεις που το συγκρότησαν και το ανέδειξαν σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων της μεταπολιτευτικής περιόδου, έχει καταντήσει ΄΄άδειο πουκάμισο΄΄».

Παρελθόν από το ΠΑΣΟΚ και ο Θέμης Τζήμας, που παραιτήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο τονίζοντας τα εξής: «Στο τελευταίο Εθνικό Συμβούλιο περάσαμε σε ένα νέο στάδιο: στην ολοκληρωτική φίμωση της άλλης άποψης, της όποιας αριστερής, αντινεοφιλελεύθερης φωνής.


Μέσα από επιλεκτική και όχι πλήρη εφαρμογή των προβλέψεων του καταστατικού- αλήθεια και για παράδειγμα, που είναι η λίστα των μελών του ΠΑΣΟΚ και σε ποιους υποψήφιους τη δώσατε ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συλλέξουν υπογραφές από τη βάση μέσα από τη διατήρηση οργάνων των οποίων η θητεία είχε λήξει, μέσα από πιέσεις και μέσα από συνθήκες τηλεοπτικής χούντας, όπου συγκεκριμένος υποψήφιος δεν αναφερόταν καν ως υποψήφιος πρόεδρος, χωρίς ποτέ κανείς σας να διαμαρτυρηθεί όπως είχατε υποχρέωση για την τήρηση των κανόνων περί αντικειμενικής ενημέρωσης και ισότιμης συμμετοχής οδηγηθήκαμε στη φοβική επιλογή της μιας και μόνης υποψηφιότητας...».


Παραιτήθηκε τέλος και ο Σταμάτης Δημητρίου από μέλους της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Βόρειας Αθήνας λέγοντας τα εξής: « Δυστυχώς  τα τελευταία  2 χρόνια,  παρακολουθώ όπως όλοι μας το βαθύ ρήγμα που δημιουργήσαμε στην Κοινωνία, την απομάκρυνσή μας από αυτήν, καθώς και την βαθιά Ιδεολογική και Πολιτική μας ήττα. Οι τελευταίες δε πολιτικές εξελίξεις της Κυριακής, με αναγκάζουν να σας υποβάλλω την παραίτησή μου, από μέλος του ΠΑΣΟΚ - και μέλος  της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας».



apospasmagr 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_719.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters