Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΑΚΟΥΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;


ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ.

ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ.

Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟΝ REAL FM.
«Η εξεταστική ψάχνει για το  ποιος παραποίησε στοιχεία του ελλείμματος του 2009, αναρωτιέμαι γιατί όλη η συζήτηση έχει στραφεί στο τι θα μπορούσε να κάνει το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές και κανείς δεν λέει ότι τον Οκτώβρη το έλλειμμα ήταν ήδη 10%» είπε ο υπουργός και επιβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Παπανδρέου γνώριζαν προεκλογικά ότι το έλλειμμα του 2009 θα ήταν διψήφιο.
 
Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑ FM.
Όταν, λοιπόν, για μια και μόνη φορά, με φώναξε ο τότε πρόεδρος κ Γ Παπανδρέου, τον Ιούλιο του 2009, του είπα τη γνώμη μου ότι, η κατάσταση της οικονομίας είναι πολύ διαφορετική από αυτή που εμφανίζει η κυβέρνηση Καραμανλή. 

Ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
έθεσε μεν την Ελλάδα υπό επιτήρηση από το Φεβρουάριο ,ήδη, του 2009, αλλά δεν δίνει κανένα στοιχείο, γιατί υπήρξε αλληλεγγύη μεταξύ Μπαρόζο και μιας κυβέρνησης Νεοδημοκρατικής και πρέπει να θεωρούμε ότι τα στοιχεία δεν είναι όπως παρουσιάζονται. Ότι το έλλειμμα, ήδη, είναι διψήφιο με δυναμική ανόδου, και δεν ξέρουμε το χρέος. Άρα του είπα, επί λέξη, όποτε κι αν γίνουν εκλογές θα κληθούμε να κυβερνήσουμε υπό κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Άρα πρέπει να αναπροσαρμόσουμε και τις στρατηγικές μας και τις πολιτικές μας. Να μην υιοθετούμε αιτήματα, να μην υιοθετούμε εύκολες λύσεις.
Ο κ Παπανδρέου δεν τοποθετήθηκε σ αυτά που είπα αλλά είπε ότι έχει δώσει εντολή στο επιτελείο του ΠΑΣΟΚ να επικαιροποιείται σταθερά το οικονομικό πρόγραμμα.

H KATΣΕΛΗ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ.

Σχετικά με τις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου ανέφερε ότι “ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός του 2009 ήταν γνωστός, η ίδια τον είχε επισημάνει έγκαιρα και ότι στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είχαν ενταχθεί συγκεκριμένα μέτρα τόσο για το φορολογικό σύστημα και την πάταξη της φοροδιαφυγής, όσο και για την περιστολή δαπανών”.

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ.

ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ.
ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΣΑ.
ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΑΚΟΥΝΕ;
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ.

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΑΦΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΝΗΞΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΡΟΜΕΡΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.

ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ 

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΨΗΦΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Λαμπης Π.

ΠΗΓΗ
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_6110.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters