Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

25ή Μαρτίου. Επανάσταση και όχι συμμόρφωση



Σε λίγες ημέρες θα έρθει η 25ή Μαρτίου και το κατεστημένο θα θελήσει πάλι να δείξει τον τσαμπουκά του. Έχουμε περάσει στην εποχή της αμφισβήτησης η οποία εκφράζεται εναντίον της υποκρισίας και των ανισοτήτων με κάθε ευκαιρία. 
H συνέχεια μίας δημιουργικής επανάστασης για...ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, όπως αυτή ξεκίνησε το 1821, δεν συντελείτε με παρελάσεις, έθιμα και τιμές προς την εκάστοτε εξουσία.
Η εθνική γιορτή απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και το μήνυμα είναι η επανάσταση, όχι η συμμόρφωση. Αλλά η πολιτική ηγεσία και γενικά η ηγεσία όπως και να εκφράζεται, θέλει να είναι προβεβλημένη στην εξέδρα των επισήμων μετατρέποντας την εθνική γιορτή σε γιορτή του καθεστώτος. Αυτό, όπως καταλαβαίνουμε όλοι, σε εποχή κρίσης και γενικής αποτυχίας όλων των πολιτικών χειρισμών της μεταπολίτευσης αποτελεί πρόκληση.
Tο κατεστημένο θα θελήσει να εκφράσει μία απύθμενη αναισθησία και θα πραγματοποιήσει την (πατροπαράδοτη), στρατοκρατική άνευ ουσίας παρελάση με βάθρο για τους εκλεκτούς. Θα είναι όλοι παρόντες, όπως αφήσανε να εννοηθεί από την είδηση που βγήκε πριν λίγες ημέρες και αφορούσε σε κυβερνητική σύσκεψη με θέμα την αναβολή ή όχι της παρέλασης λόγο αντιδράσεων. 
(Η δήλωση της πολιτκης ηγεσίας εχει ως εξής: Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να πάει σύσσωμη η κυβέρνηση στην στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας και μάλιστα παρόντες θα είναι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Όπως τονίστηκε μάλιστα, αυτό θα γίνει για να δοθεί έμφαση στον ενωτικό χαρακτήρα της εθνικής επετείου.)
Αυτοί που αντιπροσωπεύουν το σύστημα εξουσίας, οι εθνοπατέρες της συμφοράς, θέλουν να δείξουν ότι δεν τρομοκρατούνται από τον λαό και ότι αυτό που δήθεν πρέπει να γίνει, δηλαδή η παρέλαση, θα γίνει γιατί το θέλουν αυτοί. Αυτός είναι ο τσαμπουκάς αλλά δεν τους περνάει.

ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ 
alithinapsemata.gr
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/25_19.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters