Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΣΚΟΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ - Χ .... Η ΑΡΧΗ...

Τον Οκτώβριο του 2009,μετά την επική δήλωση του πρώην πρωθυπουργού ''λεφτά υπάρχουν'',ο Ελληνικός λαός για ακόμα μια φορά επαναφέρει στην εξουσία το σοσιαλισμό και τη βαρβαρότητα του ΠΑΣΟΚ.Στις 3 Μαΐου του ίδιου έτους,το ΠΑΣΟΚ μας αποκαλύπτει απο πού προκύπτουν τα λεφτά ζητώντας 80 δις απο το ΔΝΤ για την καταρρέουσα Ελληνική οικονομία,μια οικονομία που το '74 παρέλαβαν με 524 εκατομμύρια δολάρια πλεόνασμα..

Η νέα εισβολή των Γερμανών στη χώρα μας με την .....
προμετωπίδα του ΔΝΤ και της ΕΚΤ ήταν προ των πυλών,παρότι έρχονταν μετά βαΐων και κλάδων.
Με την ανακοίνωση των πρώτων μέτρων καθώς και τη στήριξη που έδειξε το κόμμα του μνημονίου ΛαΟΣ,οι Έλληνες πάγωσαν και άρχισαν να καταλαβαίνουν τι τους ετοιμάζουν,αλλά ήταν ακόμα νωρίς..

Άρχισαν κάποιες δειλές συγκεντρώσεις και πορείες κι έτσι δοκιμάζουν με διάφορες μεθόδους και προβοκάτσιες όπως ο εμπρησμός της MARFIN,ορδές μεταναστών και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ να εμποδίσουν να εκδηλωθεί η οργή του λαού.Ακολούθησαν και άλλες συγκεντρώσεις με τους αγανακτισμένους όπου χιλιάδες Ελλήνων διαδήλωσαν και κατάφεραν να γεμίσουν την πάνω μεριά της πλατείας στο Σύνταγμα κρατώντας Ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας τον Εθνικό Ύμνο.Δίπλα τους ήταν -ως όφειλε- μερίδα εθνικιστών(παρόλο τον οχετό ύβρεων απο τους Μεσσίες του πατριωτικού χώρου)απομονώνοντας τα ορφανά του Σκυφτούλη στην κάτω μεριά της πλατείας.

Τα σώματα ασφαλείας προσπάθησαν και πάλι να καταστείλουν αυτή τη δυναμική συγκέντρωση των Ελλήνων αλλά δεν τα κατάφεραν.Πριν δυο εβδομάδες το Σύνταγμα κατακλείστηκε απο χιλιάδες αποφασισμένων,έτοιμων να κάνουν οτι χρειαστεί ωστε να μην επιτρέψουν στους κιναιδούς να υπογράψουν την ολοκληρωτική μας υποταγή.Όπως ήταν αναμενόμενο τα μισθοφορικά τάγματα του Παπαδήμιου ξεκίνησαν-μετά την πρόκληση που δέχτηκαν απο μερίδα ''ύποπτων'' διαδηλωτών- τη διάλυση της συγκέντρωσης,όμως σε κάποια σημεία υπήρχαν δυναμικές εστίες αντιστάσεως,εστίες που δεν κατέστρεφαν περιουσίες όπως κατηγορήθηκαν,αλλά με τη γαλανόλευκη στα χέρια αντιστάθηκαν στην επέλαση αυτών και των ξενόφερτων συναδέλφων τους,δεχόμενη το βάρος της επίθεσης όσο υποχωρούσε το ανοργάνωτο πλήθος.

Βλέποντας λοιπόν την έλλειψη οργανώσεως του κόσμου αλλά και του νέου σχεδίου των αριστερών ομάδων με τη βιτρίνα του νέου ΕΑΜ,να παρασύρουν και να καπελώσουν τη φωνή του λαού για ακόμα μία φορά,αποφασίσαμε την ίδρυση της Ελληνικής Οργάνωσης-Χ υπο την σκέπη της Εθνικής Οργάνωσης Κοινωνικού Αγώνα(ΕΟΚΑ),μιας οργάνωσης που σκοπό έχει να κατεβάσει τον Έλληνα εργαζόμενο στο δρόμο,να διεκδικήσει τα δικαιώματά του απέναντι σε κάθε ανθελληνική εργοδοσία,στο λαθρομετανάστη που για λίγα ευρω του παίρνει τη δουλειά και στο κράτος που επικροτεί αυτή την αδικία.

Μια οργάνωση που σε κάθε εθνικό θέμα-κι όταν λέμε εθνικό εννοούμε και οτι αφορά τα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα-θα είναι μπροστά και θα διαφυλλάξει τα ιερά και όσιά μας ωστέ να γίνει και πάλι ο Έλληνας νοικοκύρης στον τόπο του,να εκμεταλλευτεί ο ίδιος τον πλούτο της πατρίδας του και όχι οι υπάλληλοι των Βρυξελλών,για να διεκδικεί τα κεκτημένα του ο ίδιος και όχι οι συνδικαλ(η)στές/μελλοντικοί βουλευτές..

Για να έχουν τα παιδιά μας ένα γαλανόλευκο μέλλον...

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

http://eo-x.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters