Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Οι βιαστές των ονείρων της νεολαίας... απευθύνουν τώρα και νουθεσίες!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ο λαός αντιδρά πια με κάθε ευκαιρία σε όλους αυτούς που τον οδηγούν στην υποδούλωση και στην εξαθλίωση μια και τον ξεγέλασαν προεκλογικά με ψεύτικα συνθήματα και υποσχέσεις αλλά το κυριότερο εδώ και πολύ καιρό του στερούν το δικαίωμα να εκφραστεί μέσω εκλογών.

Αυτό το δικαίωμα του το στέρησαν οι παλαιοί συμμαθητές Παπανδρέου και Σαμαράς οι οποίοι συνεταιρίστηκαν για να τον αποτελειώσουν διορίζοντας νταβατζιλίδικα έναν δοτό πρωθυπουργό για να προασπίσει όχι τα συμφέροντα του λαού μας αλλά τα συμφέροντα των φίλων και αφεντικών του δηλ. τον τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

Βγήκε λοιπόν η υπουργός παιδείας (ή φωτοτυπίας) και δήλωσε ότι «το ήθος της Ελλάδας δεν είναι οι μούτζες» εξ αφορμής των αντιδράσεων των μαθητών προς τους επισήμους στα Γιάννενα κατά την διάρκεια των πρόσφατων εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης.
Καλέ κυρία!... τι μας λες; δηλ. τι περιμένατε;
Να σας πουν και ευχαριστώ για όλες αυτές τις αθλιότητες εις βάρος τους;

Επιτέλους! ...δεν ντρέπεστε να απευθύνετε νουθεσίες και να ζητάτε και τα ρέστα από παιδιά τα οποία καταδικάσατε να ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες κοινωνικές, οικογενειακές και να φοιτούν χωρίς βιβλία, χωρίς θέρμανση και το κυριότερο χωρίς όραμα για ένα καλύτερο αύριο!

Άι στον αγύριστο κυρία μου και βγάλτε το σκασμό!... μια και από ότι ξέρουμε πρώτη εσείς δεν εμπιστεύεστε και υποβαθμίζεται το αξίωμα που υπηρετείτε αφού όντας υπουργός παιδείας απαξιώνετε την δημόσια εκπαίδευση εφόσον δεν φοιτάει σε αυτήν το παιδί σας. Επίσης πείτε με την πρώτη ευκαιρία σε όλα αυτά τα λαμόγια της λέσχης Μπίλντερμπεργκ που συμμετέχετε (που από ότι ξέρουμε καθορίζετε τα μελλούμενα για όλους τους λαούς της γης) ότι εδώ είναι Ελλάδα και δεν θα περάσουν εύκολα οι προδοσίες της ξεπουλημένης κυβερνητικής σας παρέας με απλές μούντζες και γιούχα αλλά στο μέλλον (αν δεν την κάνετε εγκαίρως) ένα "δωματιάκι" στο Κορυδαλλό το έχετε, σίγουρα … εξασφαλισμένο!

Από press-gr
 
http://kostasxan.blogspot.com/2012/02/blog-post_5024.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters