Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Να επικηρυχθούν οι ληστές στο μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας ζητά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

O Απόστολος Κατσιφάρας ζήτησε την επικήρυξη των δραστών, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα το μεσημέρι.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης στον υπουργό ..


«ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών αποτελεί ζήτημα τιμής αλλά και αξιοπρέπειας για την πατρίδα μας που βρέθηκε εκ νέου στο μέσο μιας παγκόσμιας αρνητικής δημοσιότητας»
ενώ, όπως πρόσθεσε,
«η γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης και η επιστροφή των αρχαίων, που εκλάπησαν, στον φυσικό τους χώρο αποτελεί και ιερή υποχρέωση απέναντι στην πολιτιστική μας κληρονομιά».

Ο Απόστολος Κατσιφάρας συμπλήρωσε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι στη διάθεση του Υπουργείου, για κάθε πιθανή βοήθεια που θα της ζητηθεί στο πλαίσιο των ερευνών.

Όλα τα στοιχεία είναι στη διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών
Πρόκειται για τα τα στοιχεία που συγκέντρωσε το κλιμάκιο των αστυνομικών, τόσο μέσα από το μουσείο, όσο και από τους εξωτερικούς χώρους.

Μέσα από την αναλυτική έρευνα οι αστυνομικοί ελπίζουν να βρουν κάτι, που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη των δραστών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την Περιφέρεια, εκτός από τα στοιχεία, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους αρκετά δακτυλικά αποτυπώματα από την είσοδο, αλλά και τους χώρους του παλαιού μουσείου
ενώ αναμένεται η αναλυτική εξέταση του οπτικού υλικό που υπάρχει, τόσο από την ημέρα της ληστείας, όσο και από προηγούμενες ημέρες. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες δεν αποκλείεται να ερεύνησαν την περιοχή αλλά και το μουσείο, πριν να αποφασίσουν να κάνουν τη ληστεία...

Πάντως, αν και αποχώρησε το κλιμάκιο των αστυνομικών που είχε πάει στην Αρχαία Ολυμπία από την Αθήνα, αστυνομικοί από τη Διεύθυνση της Ηλείας συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή κυρίως για πιθανό εντοπισμό του οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, αλλά και κάποιου άλλου σημαντικού στοιχείου, που δεν είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί δεν αποκλείεται να πάρουν και άλλες καταθέσεις από κατοίκους, οι οποίες ενδεχομένως θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

http://www.eglimatikotita.gr/2012/02/blog-post_2667.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters