Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Σαμαράς με Πούτιν για… λύτρωση από το Μνημόνιο

Απέναντι στον μονόδρομο ενός Μνημονίου υφεσιακής στόχευσης και προτεραιοτήτων, που έχει βαθύνει την ελληνική κρίση, δηλαδή εκείνη για την οποία υποτίθεται ότι θα αποτελούσε το «γιατρικό», για να θυμηθούμε την ιστορική ρήση του Ντομινίκ Στρος-Καν, τότε που ήταν ακόμη Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο Αντώνης Σαμαράς εντείνει τις διεθνείς επαφές και την κινητικότητά του, προκειμένου να....
βρει «εθνικά ισοδύναμα».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφτεί τη Μόσχα το διάστημα 25-27 Ιανουαρίου, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, πρωθυπουργό της Ρωσίας και εν αναμονή νέο Πρόεδρο της χώρας, στις εκλογές της 4ης Μαρτίου.

Στη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να θέσει επί τάπητος την πορεία της ελληνικής οικονομίας, από την οποία εξαρτάται άμεσα η ευρωπαϊκή, επομένως… συνολικά και η παγκόσμια οικονομία. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχε εξαρχής προβλέψει τον ολισθηρό δρόμο του Μνημονίου, ενώ η Ρωσία αποτελεί σήμερα μια αξιόπιστη εναλλακτική χρηματοδότησης, όχι μονάχα για την Ελλάδα, αλλά συνολικά για την ευρωζώνη.

Πρόσφατα άλλωστε, η Ευρωπαϊκή Ένωση απηύθυνε επίσημο αίτημα στη Μόσχα για να χρηματοδοτήσει η Ρωσία την ευρωζώνη, και ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανταποκρίθηκε, ακολουθώντας τη μεθοδολογία της ενίσχυσης της συμμετοχής της Ρωσίας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο στη συνέχεια θα στηρίξει οικονομικά τις χώρες του ευρώ.

Εκτός από το ταξίδι του στη Ρωσία, ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να επισκεφτεί και την Κίνα, μια ακόμη μεγάλη και ανθηρή οικονομία του πλανήτη, που μπορεί επίσης να συνδράμει στην οικονομική στήριξη της ευρωζώνης. Διακόπτοντας τον ομφάλιο λώρο με το Μνημόνιο της εθνικής υποχώρησης και εμβάθυνσης της κρίσης.

http://www.statesmen.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_9409.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters