Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Εκατομμύρια ευρώ στα κόμματα

επιχορηγήσεις κομμάτων
Οι δανειοδοτήσεις και οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων
από τις τράπεζες δεν υπόκεινται σε κανένα φόρο!
Πριν από λίγες μέρες ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος κ. Πεπονής, άρχισε έρευνα για να διαπιστώσει τη νομιμότητα στη χορήγηση δανείων από τις τράπεζες στα κόμματα της Βουλής, με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις. Υπόψιν ότι τα κόμματα έχουν αντλήσει δάνεια, στο όνομα επιχορηγήσεων που ελπίζουν (!) ότι θα πάρουν μέχρι το 2017!

Προσφάτως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κατάφεραν να πάρουν από 3.000.000 ευρώ το καθένα από την Attica Bank, ενώ χρωστάνε ήδη 250.000.000 ευρώ στην Αγροτική, την Εθνική, την Πειραιώς και την Marfin από παλαιότερες χορηγήσεις, τις οποίες είναι άγνωστο πότε και πως θα αποπληρώσουν. Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ το Δεύτερο τρίμηνο του 2011 το ΠΑΣΟΚ "άντλησε" 5.500.000 ευρώ και η ΝΔ 4.200.000 ευρώ, τα οποία προφανώς δεν τους έφτασαν!!

Οι αναγνώστες πρέπει να ξέρουν επίσης ότι οι δανειοδοτήσεις και χρηματοδοτήσεις των κομμάτων δεν υπόκεινται σε φόρο και τα κόμματα δεν πληρώνουν κανονικά τις δόσεις των δανείων χωρίς να έχουν καμιά επίπτωση!

Αυτά τα κόμματα, λοιπόν, που αποφασίζουν για τον αφανισμό των εισοδημάτων των πολιτών με το απλό σήκωμα ενός ξερού στη Βουλή, το 2010 επιχορηγήθηκαν με 48.800.000 ευρώ και για το 2011 έχουν πάρει μέχρι στιγμής άλλα 40.500.000 ευρώ. Δηλαδή, αν υπολογίσει κανείς το ποσό που θα αντλήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου καταλαβαίνει, ότι δεν περιορίζουν καθόλου τα έσοδα και τα έξοδα τους, την ώρα που σφαγιάζουν τα δικά μας έσοδα και απαιτούν να περιορίσουμε τα δικά μας έξοδα, επισείοντας με κραυγές την απαίτηση για λιτότητα και τον κίνδυνο της χρεοκοπίας!!

Η πρόκληση γίνεται μεγαλύτερη όταν οι τράπεζες έχουν ανοιχτά και πρόθυμα τα ταμεία τους στα κόμματα, που είναι απολύτως αντιπαραγωγικοί οργανισμοί, την ώρα που στερούν αυτά τα κεφάλαια από τις επιχειρήσεις και τους πολίτες, οι οποίοι μπορούν να κινήσουν την κοιμωμένη οικονομία. Κοιμωμένη, εξ αιτίας της διαχείρισης που της έκαναν αυτά τα κόμματα. Επιβραβεύεται, δηλαδή, ο κακοδιαχειριστής και τιμωρείται το θύμα!!

Από τα συνολικά ποσά, που έχουν αντλήσει τα κόμματα, τα 244.200.000 ευρώ έχουν πάρει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, έχοντας εκχωρήσει ως εγγύηση την κρατική επιχορήγηση που θα (!) πάρουν έως το 2016! Φυσικά, η εγγύηση αυτή είναι στον αέρα, γιατί κανείς δεν ξέρει - ούτε και οι τράπεζες - αν του χρόνου θα υπάρχουν και τα δυο κόμματα ή αν θα υπάρχουν μέχρι το 2016 ή και αν ακόμα υπάρχουν, εάν θα έχουν τέτοια ποσοστά που να δικαιολογούν τα ποσά της επιχορήγησης,που προ-εισπράττουν τώρα. Εάν δεν έχουν;

Κερασάκι στην τούρτα είναι τα 1,205.772 ευρώ, που εισέπραξαν τα κόμματα, μόνο για το πρώτο τρίμηνο του 2011 για "ερευνητικούς σκοπούς"!! Προφανώς, ερευνώντας για ηλίθιους. Τους οποιους βρίσκουν άκοπος στο πρόσωπο μας. Να δούμε μέχρι πότε.

"Τα εκατομμύρια των κομμάτων"
Ένα άρθρο του Γ. Παπαδόπουλου-Τετράδη από την στήλη "Ο Καιρός" στο Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters