Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΝ ! ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ! ΝΕΑ ΚΛΟΠΗ !! Παίρνουν το χρυσό (ΤΣΑΜΠΑ) απ τα σπίτια μας (λόγω κρίσης) και το στέλνουν ΕΞΩ!

Το τελευταίο τρίμηνο έχουν πραγματοποιηθεί 60 έλεγχοι σε ενεχυροδανειστήρια όπου διαπιστώθηκε φοροδιαφυγή.Εκτεταμένη φοροδιαφυγή σε κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τη φτώχεια και την ανέχεια εκατοντάδων συμπολιτών μας ανακάλυψε στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
Οι νέοι παράνομοι χρυσοθήρες αγοράζουν λίρες και τιμαλφή, σε τιμές απελπισίας , τις κάνουν πλάκες χρυσού και τις εξάγουν, σε κανονική τιμή χωρίς κανένα παραστατικό. 
Σε μία και μόνο περίπτωση είχαν εξαχθεί στη Γερμανία 135 κιλά χρυσός και 750 κιλά ασήμι από λιωμένα κοσμήματα και λίρες, συνολικής αξίας άνω των 700.000 ευρώ και είναι ζήτημα αν οι απελπισμένοι πωλητές τα πούλησαν για 140.000 Ευρώ, προκειμένου να καλύψουν τρέχουσες βιοτικές ανάγκες τους, αφού οι "χρυσοθήρες" αγοράζουν -κλέβουν- τα χρυσαφικά στο 20% της αξίας τους...

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι γερμανικές αρχές και σε συνεργασία με τις ελληνικές, αναζητούν όσους εμπλέκονται.
Από τους πρώτους ελέγχους εντοπίστηκαν και 6 offshores εταιρείες που διακινούν παράνομο χρυσό.
Το τελευταίο τρίμηνο έχουν πραγματοποιηθεί 60 έλεγχοι σε ενεχυροδανειστήρια όπου διαπιστώθηκε φοροδιαφυγή και παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων σε 48 εξ αυτών. Δηλαδή το 80% των επιχειρήσεων που ελέγχθηκαν φοροδιαφεύγει. 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/12/blog-post_4065.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters