Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Νέο όργιο προπαγάνδας από τον πρόεδρο της Σκοπιανής Διασποράς

Στην εφημερίδα Post National του Καναδά, δημοσιεύθηκε άρθρο του προέδρου της Σκοπιανής Διασποράς (UMD) Μέτο Κολόσκι, με τον προκλητικό τίτλο: «Μια χώρα που ονομάζεται Μακεδονία», όπου επιτίθεται κατά της Ελλάδας, ζητώντας ταυτόχρονα την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στη σύνοδο του προσεχούς Μαΐου στο Σικάγο των ΗΠΑ. Παράλληλα, το ίδιο άρθρο δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας με τίτλο: "Metodija A. Koloski & Mark Branov: Time to let Macedonia play with the big boys."

(http://fullcomment.nationalpost.com/2011/11/28/metodija-a-koloski-mark-branov-time-to-let-macedonia-play-with-the-big-boys
 )

Παραθέτουμε απόσπασμα από το άρθρο:

«Η Ελλάδα εδώ και μήνες λόγω της κρίσης χρέους απειλεί την παγκόσμια οικονομία και τη δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά παρόλα αυτά, κατορθώνει να πληρώνει τεράστια ποσά στον πόλεμο της προπαγάνδας κατά της ανεξάρτητης Δημοκρατίας της Μακεδονίας», αναφέρει μεταξύ άλλων στο άρθρο του ο κ. Κολόσκι, επαναλαμβάνοντας την πάγια επιχειρηματολογία των Σκοπίων πως το 1913 η Ελλάδα «κατέκτησε» την Μακεδονία και πως προχώρησε σε «γενοκτονία» κατά των Μακεδόνων, που αρνείται να αναγνωρίσει ως μειονότητα.
«Το 1913, η Συνθήκη του Βουκουρεστίου ακρωτηρίασε την προοπτική ενός ανεξάρτητου μακεδονικού κράτους. Ενα μεγάλο μέρος προσαρτήθηκε στην Ελλάδα. Ένα άλλο μεγάλο μέρος πήγε στη Σερβία και ένα μικρότερο μέρος στους Βουλγάρους.
Από τότε, το ελληνικό κράτος, προκειμένου να αποτρέψει την απώλεια του βόρειων εδαφών του σε μια ενοποιημένη Μακεδονία, οδήγησε, μεταξύ άλλων, στη συστηματική δολοφονία των Μακεδόνων στη βόρεια Ελλάδα. Μέσα από τρεις μεγάλες πόλεμοι, αμέτρητοι Μακεδόνες έχασαν τη ζωή τους ή αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους από το ελληνικό κράτος.
Η πολιτική «εξελληνισμού» απέτυχε, και μια ανήσυχη Μακεδονική μειονότητα εξακολουθεί να αγωνίζεται για τα δικαιώματά της», συνεχίζει στο εξωφρενικά προκλητικά άρθρο του ο κ. Κολόσκι, που θεωρείται υποστηρικτής του πρωθυπουργού των Σκοπίων Γκρούεφσκι, που ψευδώς αναφέρει πως «Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980, η λέξη «Μακεδονία» ήταν ταμπού στην Ελλάδα».
Το άρθρο συνοδεύεται από φωτογραφία νεαρής Σκοπιανής, που κρατάει στα χέρια της τη σημαία της χώρας της, κάτω ακριβώς από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια.


«Βορειοαφρικανοί» οι Μακεδόνες
Την ίδια ώρα, σε σχόλιό του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, o πρόεδρος του «Macedonian Congress World» Τεοντόρ Πετρόφ, χαρακτηρίζει τους Μακεδόνες «Βορειοαφρικανούς» που εγκαταστάθηκαν στην Μακεδονία μετά το 1913.
Ο κ. Πετρόφ θεωρείται από τους πλέον ακραίους εθνικιστές στα Σκόπια και πολλές φορές έως σήμερα έχει ζητήσει να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα για την ονομασία.
Δική του ιδέα ήταν η παραγωγή και η προβολή βίντεο στην κρατική τηλεόραση των Σκοπίων, με τίτλο «μακεδονική προσευχή» όπου ο Δίας παρουσιάζεται να καλεί τους Σκοπιανούς, χαρακτηρίζοντας τους ως το «αρχαιότερο» έθνος στη γη και προγόνους της «λευκής φυλής», που χαρακτηρίζεται ως «μακεδονοειδής» σε αντίθεση με τη «νεγροειδή» και την «μογκολοειδή».
MacedoniaHellenicLand.Eu
με πληροφορίες από άρθρο του Παναγιώτη Σαββίδη από το Πρώτο Θέμα
Διαβάστε οπωσδήποτε: Πράκτορας της Τουρκίας ο Πρόεδρος της Σκοπιανής Διασποράς 
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/12/blog-post_1125.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters