Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Times: Το ταπεινωτικό πολιτικό τέλος του Γιώργου Παπανδρέου



Η βαθιά κρίση χρέους της Ελλάδας και ο λάθος χειρισμός στο θέμα του δημοψηφίσματος «στοίχισαν» στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου τη θέση του, γράφουν σε σημερινό τους άρθρο οι Financial Times και τονίζουν πικρόχολα ότι πρόκειται για τον πρώτο πρωθυπουργό εδώ και 50 χρόνια που «εκδιώχτηκε» από το ίδιο το υπουργικό του συμβούλιο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας, ο Γιώργος Παπανδρέου ήρθε στη εξουσία ως παραδοσιακός σοσιαλιστής υποσχόμενος αυξήσεις στις συντάξεις στους μισθούς, και επέκταση της δημόσιας υγείας και εκπαίδευσης. Ωστόσο, σημειώνει η εφημερίδα, αυτό που θα μείνει στην μνήμη των πολιτών -με πικρία- από τον κ. Παπανδρέου είναι η ρήση του «"λεφτά υπάρχουν" την ώρα που τα σύννεφα της οικονομικής καταιγίδας ήταν ήδη πυκνά».
Ο κ. Παπανδρέου, υπογραμμίζουν οι Times, θα γίνει ο πρώτος πρωθυπουργός εδώ και 50 χρόνια που εκδιώχτηκε από το υπουργικό του συμβούλιο, αφού υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το ριψοκίνδυνο σχέδιο του για δημοψήφισμα σχετικά με τη δανειακή σύμβαση, μια ενέργεια που έτυχε σφοδρής κριτικής από τους ευρωπαίους ηγέτες στη σύνοδο των G20 στις Κάννες.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο διάδοχος του κ. Παπανδρέου, που θα είναι «μη-πολιτικό» πρόσωπο, θα κληθεί να υλοποιήσει το σχέδιο διάσωσης της χώρας ύψους 130 δισ. ευρώ και να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές το Φεβρουάριο.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/11/times.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters