Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ.

papandreou_koinwniko_kratos_637845.jpg

* ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
* ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ-ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Με την επίκληση ότι η χώρα κινδυνεύει να βγει από το ευρώ κάποιοι …καταργούν το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα των εκλογών με την βοήθεια του Γερμανικού παράγοντα. Και την ευθύνη αυτή την φέρουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν ρίχνουν την κυβέρνηση Παπανδρέου να προχωρήσει η χώρα σε εκλογές και να προκύψει μια ισχυρή κυβέρνηση-γιατί αυτό θα γίνει-ώστε να υπογράψει την νέα σύμβαση και να προχωρήσει σε αναδιαπραγμάτευση σε ορισμένα σημεία της….
Εάν κάνεις καθίσει και σκεφτεί το τι ακριβώς επιδιώκουν ορισμένοι θα τρελαθεί. Πρόκειται για κατάργηση της ίδιας της Δημοκρατίας και των θεσμών της.
Όταν μια κυβέρνηση πέφτει έρχεται μια άλλη και κυβερνά. Είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι απεργάζονται κυβερνήσεις συνεργασίας για να κάνουν ότι θέλουν οι Γερμανοί. Η πραγματικότητα είναι πως σήμερα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντί να ρίξουν τον Παπανδρέου ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον στηρίξουν.
Θέλουν με απλά λόγια εγχώρια και ξένα συμφέροντα να αναγκάσουν τον Σαμαρά να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας την στιγμή κατά την όποια έχει ξεκαθαρίσει ότι το μόνον που δέχεται είναι μια κυβέρνηση με άλλο πρωθυπουργό που θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές και ταυτόχρονα θα ψηφισθεί η νέα συμφωνία.
Αφού η νέα συμφωνία θα ψηφίσει από μια κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό προς τι ο όλεθρος και η κινδυνολογία ότι δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε εκλογές;
Γιατί είναι καλύτερη μια πανσπερμία που θα μαζευτούν για να συνεχίσουν μια ολέθρια πολιτική-δεν μπορεί μια συντεταγμένη κυβέρνηση να κάνει καλά τον έξαλλο ελληνικό λαό θα τον κάνει ο Παπαδήμος; -και όχι μια συντεταγμένη κυβέρνηση που θα έχει την πλειοψηφία και νωπή την εντολή να διαπραγματευτεί;
Τι αστειότητες είναι αυτές; Ποιοι πάνε να καταργήσουν την Δημοκρατία στην Ελλάδα;
http://exofitsio.blogspot.com/2011/11/blog-post_8021.html

http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters