Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Αυτοί είναι οι Έλληνες!Βοήθεια στους Αυστραλούς,που δεν θέλουν να μας βοηθήσουν!

Συγκινήθηκε ο Αυστραλός υπουργός Εξωτερικών, Κέβιν Ραντ, όταν τον επισκέφθηκε μια επιτροπή ομογενών και του επέδωσε μια επιταγή 100.000 δολαρίων.


Τα χρήματα ήταν για τους πληγέντες από τις σφοδρές πλημμύρες που έπληξαν το Κουίνσλαντ στις αρχές του τρέχοντος έτους.


Και ο κ. Ραντ δεν έκρυψε την συγκίνησή του αλλά και τα καλά του λόγια για τον Ελληνισμό της Αυστραλίας.

Το ποσόν συγκέντρωσε με διάφορες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες το Ομογενειακό Ταμείο Εκτάκτων Αναγκών, Hellenic Emergency Relief Fund, που έχει συγκροτήσει το ΣΑΕ Ωκεανίας, και λειτουργεί υπό την αιγίδα του.



Ο πρόεδρος του ταμείου Μιχάλης Χριστοδούλου, δήλωσε ότι.....
ο κ. Ραντ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τις πρωτοβουλίες του Ταμείου, και μέσω αυτού την ελληνική παροικία της Αυστραλίας.



''Επιλέξαμε να δώσουμε τα χρήματα στον κ. Ραντ επειδή στα όρια της εκλογικής του περιφέρειας εδρεύουν η Ελληνική και Κυπριακή Κοινότητα του Μπρισμπέιν. Αυτός με τα σειρά του θα τα δώσει στο ειδικό ταμείο για τους πληγέντες από φυσικές καταστροφές που έχει συγκροτήσει η πολιτειακή κυβέρνηση του Κουίνσλαντ'', είπε ο κ. Χριστοδούλου, ο οποίος συνοδεύονταν από άλλα μέλη της Επιτροπής του ταμείου καθώς και από τον Συντονιστή του ΣΑΕ Ωκεανίας, Γιώργο Αγγελόπουλο. Παρόντες ήταν επίσης ο πρέσβης της Ελλάδας στην Καμπέρα, Αλέξιος Χριστόπουλος και ο ύπατος αρμοστής της Κύπρου, Ιωάννης Ιακώβου.



Ο κ. Ραντ μεταξύ άλλων είπε στην αντιπροσωπεία πως στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους σκοπεύει να επισκεφθεί και την Κύπρο.



Η ομογενειακή αντιπροσωπεία με την ευκαιρία της παρουσίας της στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο επεδίωξε και συνάντησε τον κ. Αθανάσιο Συνοδινό και τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του ως γερουσιαστή με το Κόμμα των Φιλελευθέρων.




Ο κ. Συνοδινός ήταν διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, Τζον Χάουαρντ.


Και αυτοί ζητάνε να μην μας βοηθήσουν!

Η ελληνική κρίση προκάλεσε έντονες αντιπαραθέσεις και στην αυστραλιανή πολιτική σκηνή. Η κυβέρνηση Γκίλαρντ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για ''οικονομική ξενοφοβία''.



Συγκεκριμένα η πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ στη σύνοδο των ηγετών της G20, στις Κάννες, δήλωσε ότι η Αυστραλία προτίθεται να αυξήσει την συνεισφορά της προς το Διεθνές Οικονομικό Ταμείο προκειμένου να βοηθηθούν χώρες της Ευρώπης που απειλούνται από το χρέος.



Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ηγέτης της, Τόνι 'Αμποτ, από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ''πετά τα καλά λεφτά του αυστραλιανού λαού στη μαύρη τρύπα των Ευρωπαίων''.



''Σε μια περίοδο που η Αυστραλία έχει χρέος 107 δισ. δολάρια και έλλειμμα 50 δισ., γιατί η κυβέρνηση προσφέρει χρήματα που δεν έχει στην ευρωζώνη;'' ρώτησε ο κ. Αμποτ.



Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως ''η Ελλάδα θα πρέπει να νοικοκυρευτεί και να μην περιμένει την Αυστραλία να της λύσει το πρόβλημά της''.



Ο Θησαυροφύλακας, Γουέιν Σουάν, κατηγόρησε την αντιπολίτευση για ''οικονομική ξενοφοβία'' και τόνισε: ''Δεν πρόκειται να πετάξουμε λεφτά στην Ελλάδα. Αυτή είναι μια καραμέλα της αντιπολίτευσης. Θα προσφέρουμε το μέρισμά μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Και δεν είναι χρήματα που πετάμε. Είναι χρήματα που δανείζονται με επιτόκιο''.

onalert.gr

πηγη

http://www.katohika.gr/2011/11/blog-post_101.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters