Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Γιατί το ΔΝΤ είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
  
 - Η χούντα το 74 παραδίδει στον “Εθνάρχη” υγιές χρέος 330 εκατ.
(υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο- εξοφλείτο).
- Ο Καραμανλής  μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 δις
Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΚΙ’ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.
Διαβάστε ΕΔΩ τι υπέγραψε το 1974 για να βγει.
(Το έγγραφο πατώντας σε κουμπί  έχει zoom και για όσους δεν ξέρετε Αγγλικά, από κάτω έχει μετάφραση του εγγράφου) 
Κι’ όσοι θέλετε να το έχετε αρχείο, εδώ είναι σε φωτογραφία jpg. Πατήστε ΕΔΩ

Έτσι λοιπόν…
- Ο λαοπλάνος εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι, που λέγεται “EASY MONEY SYSTEM” δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Τράπεζες του Ροκφέλερ & λοιπών ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ή ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ (για όσους είστε γνώστες του θέματος) που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) για να μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα. Όχι όμως υγιές χρήμα, αλλά δανεικό και με ασύλληπτους τόκους.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την κάθε χρόνο ΟΛΟΟΟΟ και περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM. (τραπεζικό σύστημα βασισμένο στα χρέη.)
Σκοπός του περίφημου, “Τσοβόλα δώστα όλα” δεν είναι η φιλανθρωπία ή αγάπη στους φτωχούς και κατατρεγμένους, όπως έντεχνα διακήρυττε και πίστευε ο προβατο-λαός, αλλά στο ότι:
- 1ον πρέπει να ΑΡΧΙΣΕΙ και να ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ στα μεγάλα έξοδα.
- 2ον πρέπει να “δέσει” την Ελλάδα με τα δάνεια, στις ομόφυλες του, Τράπεζες.
- 3ον να κλείσει πολλές υγιείς εγχώριες εταιρείες που παρήγαγαν πλούτο, λόγω αβάστακτων εξόδων.
- 4ον Να μετατρέψει την Ελλάδα από παραγωγική χώρα… σε χώρα παροχής υπηρεσιών και δανεικών.
- 5ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το “TIGHT MONEY SYSTEM” (σφιχτή εισοδηματική πολιτική) σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.
- Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέου, θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις “χαρίσει” σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.
Με το αζημίωτο βέβαια θα ήταν κι’ εκείνο το αμίμητο να πουλήσουμε τις βραχονησίδες μας για να καλύψουμε τον προϋπολογισμό κι’ ευτυχώς που υπήρξε έντονη αντίδραση και τα σχέδια ανέκρουσαν πρύμνα. Κι’ όσοι από σας πρόβατα (επειδή υπάρχουν δυστυχώς πολλοί) μου πείτε, ότι αυτό θα ήταν μια έξυπνη κίνηση γιατί για να πουλήσουμε, θα είχαμε τίτλους άρα ήταν δικά μας…  αυτό που έχω να σας πω εγώ, είναι… ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.
Διαβάστε το βιβλίο του καθηγητή και υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου με τίτλο «Στρατηγικό βάθος» που παρουσιάζει το νέο-οθωμανικό δόγμα: την κατάληψη δηλαδή μέσω της οικονομίας, της διπλωματίας και άλλων μέσων «ζωτικού χώρου» για τους Τούρκους στην Κεντρική Ασία και τα Βαλκάνια κι’ ελάτε μετά να μου πείτε τι έδαφος θα ήταν σήμερα οι βραχονησίδες αν τις είχαν αγοράσει οι Τούρκοι.
Εδώ δεν έχουν κανένα τίτλο…  κι’ έχουν κάνει το μισό Αιγαίο γκρίζο, φανταστείτε και να είχαν τίτλους ιδιοκτησίας, που ήθελε να τους πουλήσει ο  Μητσοτάκης.   Διαβάστε ΕΔΩ για το τι ρόλο έπαιζε αυτός και τι θα παίξει η κορούλα του, όταν ο ΠΡΟΒΑΤΟ – ΛΑΟΣ  θα την ψηφίσει για να τον σώσει.
Συνεχίζουμε…
- Ο κ. Ααρών Αβουρή ή αλλιώς Σημίτης φέρνει την ομόφυλη του Goldman Sachs να φτιάξει SWAP (Δημιουργική Λογιστική) ώστε να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ.
- Ο κ. Ααρών Αβουρή ή αλλιώς Σημίτης, έρχεται σε συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο οποίος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, και γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος). Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης.
- Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε σαν αμοιβή, πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ (ΤΟΤΕ) από την Ελλάδα, υποθηκεύοντας  παράλληλα το 1998 τις εισπράξεις διοδίων και μουσείων (για 20 χρόνια) έως το 2018 δίνοντας άλλα 20 δις στον κ. Ααρών Αβουρή, ώστε να μειωθεί το δημόσιο χρέος και να τηρούμε τα κριτήρια ένταξης στο Ευρώ.

Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο…  κάνανε τα στραβά μάτια;
Όπως έχει γράψει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνουμε τα στραβά μάτια, διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα, άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ (έλεγε) είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουμε επάνω της, διότι θα την δανείζουμε με τόκο και τα δανεικά, δε θα προλαβαίνουν να φτάσουν εκεί… κι’ εμείς θα τα ξαναπαίρναμε πίσω μέσω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur…   και οπλικών συστημάτων. Επιγραμματικά…  Κάνανε το κορόιδο, γιατί ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ.
Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενίθ, έπρεπε το σχέδιο να προχωρήσει και περάσουμε στο άλλο επίπεδο, δηλαδή το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων
Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού το 1999 είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενίθ…  τότε ήρθε η ώρα του George Soros. Με το που έκανε εμφάνιση ο dear George Soros, ξεκινάει η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ, με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του πρόβατο-λαού, που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με “EASY MONEY SYSTEM” μέσω κράτους και Λαοπλάνου.
 Όλοι θυμόσαστε που σας πόσταρα ένα ρητό των Άγγλων λόρδων που λέει… Όταν σου πει ο υπηρέτης… Τι μετοχή ν’ αγοράσεις, γιατί το χρηματιστήριο θ’ ανέβει, ΤΟΤΕ ΠΟΥΛΑ. Όταν δεις τον υπηρέτη…  να σχίζει τα ρούχα του και να τραβά τα μαλλιά του για τις μετοχές…ΤΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕ.
Αυτό δεν είχε γίνει το 1999, που ο κάθε καημένος, ακόμα και γιδοβοσκός…  αγόραζε μετοχές; Ξέρετε τι περιουσίες χάθηκαν από τον ανόητο ΠΡΟΒΑΤΟ – ΛΑΟ πουλώντας σπίτια, οικόπεδα, αυτοκίνητα για να γίνουν πλουσιότεροι;  Αυτό δεν γίνεται και τώρα, που οι περισσότεροι τραβάνε τα μαλλιά τους τρέχοντας να πουλήσουν τις μετοχές τους για ένα κομμάτι ψωμί;
Ξέρουν οι διεθνείς τοκογλύφοι τι κάνουν και προ πάντων…  ξέρουν το πώς θα το κάνουν.
Συνεχίζουμε…
Ο σκοπός είχε ολοκληρωθεί;  Λάθος…  ίσα-ίσα μόλις τώρα ξεκινούσε.
 - Καιρός τώρα για την επόμενη φάση του σχεδίου.
Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο φυσικών προσώπων, δηλαδή οι τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτή την φορά μέσω των φυσικών προσώπων.
Άρχισαν λοιπόν να δίνουν δάνεια στους πρόβατο-Έλληνες  χωρίς εγγυήσεις, χωρίς να εξετάζουν ούτε καν τα βασικά στοιχεία, όταν κάποιος δανείζει κάποιον άλλο. Τι θέλετε δάνειο ρωτούσαν; ΠΑΡΤΕΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.  Κι’ αυτό το εξάμβλωμα, το ονόμασαν ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Και ερωτώ: Αυτή ήταν λύση για να ορθοποδήσουμε;  Μα φυσικά και όχι.  Αυτό ήταν ότι βόλευε αυτούς.
Δάνεια… δάνεια… δάνεια…  Για σπίτι, γι’ αυτοκίνητο, για κατανάλωση, για σκι, για διακοπές, για εορτές.  Κι’ όσο αυτοί μοίραζαν δάνεια…  τόσο οι προβατο-Έλληνες έπαιρναν παραπάνω, αισθανόμενοι πλούσιοιΤρομάρα σας…  ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Σκοπός της φάσης αυτής, ήταν να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος, ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το λεγόμενο  ” TIGHT MONEY SYSTEM ” ή αλλιώς σφιχτή εισοδηματική πολιτική.
 Ο κ. Μπουχέσας ή αλλιώς Καραμανλής ο νεώτερος, το μόνο σωστό πράγμα, που έκανε στην ζωή του, ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης.
Αυτό στους αργυραμοιβούς της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:
- Θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.
- Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;
- Αν το παραμύθι “μπαμπούλας Τουρκία” κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των αργυραμοιβών εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους.

Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν, που έπρεπε 
να πέσει ο αποτυχημένος Μπουχέσας ή αλλιώς
κ. Καραμανλής ο νεώτερος, και στην θέση του να 
έλθει ο κος  Τζέφρυ  Γεώργιος  Μινέικο Τσαντ Π@πανδρέου.
  Πάντως για να είμαι ειλικρινής…
Οφείλω να ομολογήσω ότι κι’ εγώ αν είχα τόσα
πολλά ονοματο-επίθετα…  μάλλον κι’ εγώ θα
τα μπέρδευα λίγο με τη Greek Language.

  
Όλα ήταν προσχεδιασμένα από τα παγκόσμια οικονομικά κέντρα ή αλλιώς αργυραμοιβούς.

Ο Τζέφρυ, 30 ημέρες πριν τις εκλογές, και ενώ είμαστε στην προεκλογική περίοδο, πήγε στην Αμερική. Περιέργως κανένα μέσο των media δεν αναφέρει  Τ Ι – Π Ο – Τ Α !!!
Τι πήγε να κάνει στην Αμερική; Με ποιους συναντήθηκε;  Tι σχεδίασε;  …διότι για καφέ στην Αμερική, σε καιρό προεκλογικής εκστρατείας, δε νομίζω να πήγε.
- Κατ αρχήν προσλαμβάνει την ίδια (ομοεθνή του) Εταιρεία που ανέλαβε την καμπάνια του Ομπ@μα για να κάνει την καμπάνια του ΠΑΣΟΚ.
- Στον προεκλογικό αγώνα ο Μπουχέσας ή αλλιώς κ. Καραμανλής ο νεώτερος, ουσιαστικά με τις δηλώσεις του, δείχνει εμμέσως πλην σαφώς στον λαό, να ψηφίσει Τζέφρυ, (σκεφτείτε τι απειλές δέχθηκε για να το κάνει αυτό), ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό και ο μ@λάκας “κυρίαρχος” προβατο-λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του Τζέφρυ στα εθνικά θέματα, γιατί το σκ@τένιο του μυαλό, μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.

Έτσι ο κυρίαρχος ΠΡΟΒΑΤΟ-ΛΑΟΣ ψηφίζει Τζέφρυ … κι’ εκεί ξεκινάει το μεγάλο πανηγύρι.
- Με το που γίνεται πρωθυπουργός ΞΑΦΝΙΚΑ ξεχνάει το “λεφτά υπάρχουν”, ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι θυμούνται ότι η Ελλάδα δεν τα πάει καλά με τα δημοσιονομικά, ΞΑΦΝΙΚΑ οι τράπεζες και τα markets θυμούνται ότι μπορεί να χάσουν τα λεφτά τους. ΞΑΦΝΙΚΑ η Ελληνική Κυβέρνηση ομολογούσε από μόνη της ότι τα στοιχεία για το έλλειμμα… της είχαν παραποιηθεί, (που ήταν και η αιτία να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου) ΞΑΦΝΙΚΑ έβγαινε το κάθε ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (είτε είναι υπουργός, είτε βουλευτής είτε δημοσιοκάφροι) και μιλούσαν για Τιτανικούς,για τέρμα στο ρευστό, δεν υπάρχει σάλιο για μισθούς και συντάξεις, χανόμαστε, πνιγόμαστε κι’ όλα τ’ άλλα που ακούγαμε. His Master Voice όλοι τους.
ΞΑΦΝΙΚΑ η Goldman Sachs η JP Morgan η Citicorp και η Deutsche Bank έβγαλαν στην αγορά ένα “προϊόν”, ζητώντας απ’ τους επενδυτές (τζογαδόρους–λαμόγια) να τζογάρουν στην κατάρρευση και χρεοκοπία της Ελλάδας. ΞΑΦΝΙΚΑ μετά η Deutsche Bank έβγαλε μια έκθεση ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της. Την ίδια στιγμή κινητοποιείται το τμήμα των CDS – Credit Default Swaps (ασφάλιση χρεών σε περίπτωση μη αποπληρωμής) της ίδιας τράπεζας και ζητάει μεγαλύτερα ασφάλιστρα από την Ελλάδα. ΞΑΦΝΙΚΑ ξεκινάνε τα ΜΜΕ να παίζουν τον ρόλο “παπαγαλάκια” και η κοινή γνώμη χάφτει ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση. Έτσι ΞΑΦΝΙΚΑ τα CDS μεγαλώνουν και οι έξυπνοι με έναν ταχυδακτυλουργικό τρόπο κερδοσκοπούν με τον εξής απλό τρόπο: Δανείζονται (το έκανε η Μέρκελ, ναι είναι αυτοί που δουλεύουν για να καθόμαστε εμείς…) με 1-3% από τη διατραπεζική αγορά και αυτά τα χρήματα τα δανείζουν σε εμάς με 7% η διαφορά αυτή (4-6%) είναι τα SPREADS. ΞΑΦΝΙΚΑ τότε, όλοι θυμόσαστε το πόσο εκτινάχθηκαν τα Spreads και CDS. (σημείωση: Goldman Sachs, JP Morgan και η Deutsche Bank ελέγχουν το 95% των CDS παγκοσμίως) Και ΞΑΦΝΙΚΑ οι εντός επικράτειας ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ – ΕΦΙΑΛΤΕΣ – ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ – ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ – καταργούν τη διάταξη Τ3 της ΤτΕ και το κάνουν Τ10.
Δηλαδή… δεν είμαι μόνο προδότες ανθέλληνες, που υποθήκευσαν ένα υπερήφανο λαό, αλλά ακόμα κι’ όταν τον καλούν, να πληρώσει τα ΔΕΙΝΑ…  αυτοί κερδοσκοπούν εις βάρος του.
Για τους αμύητους, το Τ10 είναι σε πόσες μέρες, μπορώ να κλείσω μια θέση.
Δηλαδή αν αγοράσω σήμερα στις 500 μονάδες βάσης και ποντάρω ότι τα spreads της Ελλάδας θα ανέβουν, τότε έχω δικαίωμα να κλείσω αυτή τη θέση σε 10 ημέρες (να βάλω λεφτά – να καλύψω το λογαριασμό), Κλείνοντας όμως στις 10 μέρες τα spreads είχαν φτάσει στις 740 μονάδες βάσης (όλοι θυμόσαστε τι γινότανε τον Μάιο του 2010) έτσι αυτοί παίζοντας στην ουσία ΑΕΡΑ, μιλάμε ότι αποκόμισαν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ. Κι’ αν ποντάριζες 1000 Ευρώ στη κάθε μονάδα βάσης (για μας μιλάω) γιατί τα ξένα Funds πόνταραν εκατομμύρια στη κάθε μονάδα φαντασθείτε το τι λεφτά έβγαλαν. Κι’ αν σας μιλήσω και για μόχλευση; Τότε μιλάμε ότι έβγαλαν πολλά ΔΙΣ
Διαβάστε ΕΔΩ ένα καταπληκτικό άρθρο για το πώς το Γερμανικό χρηματιστήριο «χρυσώθηκε» από την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ κι’ ΕΔΩ  για Ελληνικό δώρο 3 τρις δολαρίων, στις εταιρείες όλου του κόσμου.  Το τι κέρδος έχουν βγάλει στη καμπούρα μας…  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.
 - Παράλληλα το περιοδικό FOCUS βγάζει εξώφυλλο την Αφροδίτη με τη γνωστή χειρονομία λέγοντας λίγο πολύ, ότι δουλεύουν οι Γερμανοί για να ταΐζουν τους ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Σας παραθέτω και την πηγή ώστε να μιλάτε άφοβα και με σιγουριά.
 
  Δημοσίευση: Ελευθεροτυπία / Ημ. Δημοσίευσης: 22-12-2010 / Πηγή: Ευρωπαϊκή Επιτροπή
  - Ας δούμε το παρασκήνιο όμως: Ο ιδιοκτήτης του περιοδικού FOCUS, Hubert Burda ιδιοκτήτης του Hubert Burda media με 250 περιοδικά, τηλεόραση κτλ, είναι μεταξύ πολλών άλλων, μέλος οικονομικών funds. Μέσω των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης πιέζει να ΜΗΝ πάρει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε. ότι δηλαδή κάνει και ο Γερμανός οικονομολόγος Ότμαρ Ίσιγκ.
- Αυτό που ξέχασαν να μας πουν αυτοί οι δυο κύριοι, είναι ότι διατελούν σύμβουλοι της Goldman Sachs, της JP Morgan και της Deutsche Bank.
- Αν καταφέρνανε να πείσουνε οι δυο αυτοί κύριοι, να μην πάρουμε χαμηλότοκα δάνεια από την Ε.Ε. αναγκαστικά θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια με μεγαλύτερο τόκο από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Deutsche Bank. Οι “κύριοι” (Burda και Issing) ουσιαστικά μας στέλνουν στα δόντια τους, είναι όμως αυτοί οι κύριοι υπαίτιοι; ή απλά παίζουν ως κομπάρσοι στο ίδιο θέατρο;

ΟΜΠ@ΜΑ και το Δολάριο 

Ο Ομπ@μα τύπωσε στα δυο περίπου χρόνια που είναι στην εξουσία… τόσαααααα δολάρια όσα δεν είχε τυπώσει η Αμερική από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό το πληθωριστικό δολάριο όμως, δεν έχει αξία και πρέπει να αποκτήσει. Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει είναι να κλέψει αξία από κάποιο άλλο νόμισμα το οποίο έχει αξία, ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό; Μα… φυσικά το Ευρώ.
Ο Τζέφρυ ένα μήνα μετά την εκλογή του, έχει γεύμα στο ξενοδοχείο “Πεντελικόν” στην Κηφισιά με τον πρόεδρο της Goldman Sachs Γκάρυ Κοέν, τον επικεφαλή των οικονομικών ερευνών της εταιρείας και τον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο τους, στο γεύμα αυτό συμμετείχαν επίσης… η κ. Κατσέλη, ο κ. Δρούτσας (εκ των μαγείρων του σχεδίου Ανάν) και ο χαμηλοβλέπων… κ. Παπακωνσταντίνου.
Στις δημοκρατίες που υπάρχει φως και διαφάνεια, ένας πρωθυπουργός δέχεται τους καλεσμένους του στο πρωθυπουργικό μέγαρο. Τι δουλειά έχει στο «Πεντελικόν» αντί για του Μαξίμου;
Είναι απλό φίλοι μου. Εκεί μπορούν να μη δώσουν αναφορά σε κανέναν, στο τι είπαν και στο τι συμφώνησαν, διότι δεν επιβάλλεται να κρατηθεί πρωτόκολλο και δεν θα καταγραφεί πουθενά επίσημα αυτό το γεγονός, σε αντίθεση με το αν η συνάντηση γινόταν στο Μαξίμου.
Η Γαλλική εφημερίδα LE MONDE σε άρθρο της λέει: Στην Ευρώπη η Goldman Sachs “στρατολογεί ισχυρά πρόσωπα για να εγκαθιδρύσει την δική της ισχύ” και μέσα στο άρθρο λέει ότι “τοποθετήσανε” τον Πέτρο Χριστοδούλου σε σημείο κλειδί για να φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους. Μετά την συνάντηση λοιπόν ο γνωστός από τα παλιά, Πέτρος Χριστοδούλου, που αναφέρω στην αρχή, διορίστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΟΔΔΗΧ), δηλαδή ο Παπανδρέου μετά το γεύμα στο Πεντελικόν με την Goldman Sachs διόρισε το στέλεχός της (τον Χριστοδούλου) να διαχειριστεί τα χρέη μας…

Welcome IMF ή αλλιώς Αργυραμοιβοί, ή αλλιώς διεθνείς Τοκογλύφοι 

***Προσέξτε τα παρακάτω – είναι σημαντικά.
Ο ρόλος των φόρων σ’ ένα κράτος του 17-18ου αιώνα, δεν ήταν να προσφέρουν υπηρεσίες στους πολίτες, αλλά να αποπληρώσουν τους αριστοκράτες ομολογιούχους που το είχαν δανείσει, για να διεξάγει πολέμους που πολλές φορές οι ίδιοι αποφάσιζαν και κατεύθυναν. Η φορολογία δηλαδή ήταν regressive, με λίγα λόγια αρνητικά προοδευτική, καθώς έπαιρνε χρήματα από τους πολλούς για να τα μεταφέρει στους λίγους μέσω της πληρωμής των ομολόγων και των τόκων τους.
Αμ… τα ίδια δεν γίνονταν και στην Ελλάδα, όταν ΟΛΑ τα ταμεία ασφάλισης, έδιναν τ’ αποθεματικά τους στη ΤτΕ με επιτόκιο 4% κι’ αυτοί δάνειζαν με 24%.  Ξεχάσατε τα επιτόκια στη δεκαετία του ’80 που είχαν φτάσει ακόμα και 27%; Και τώρα μετά από τόσα χρόνια μας λένε ότι τα ταμεία δεν έχουν αποθεματικά; Καταλαβαίνετε όλοι, το πώς ξεκοκάλισαν το μόχθο όλων των Ελλήνων; 
Είμαι σίγουρος ότι, όποιο και να ρωτήσω από εσάς τι είναι η Τράπεζα της Ελλάδος, θα μου πείτε η κεντρική τράπεζα της Ελλάδος.  Τρομάρα στα μυαλά σας είναι, πρόβαταααααα.
Ιδιωτική τράπεζα είναι και μάλιστα το 65% το κατέχουν όλοι αυτοί οι τοκογλύφοι που αναφέρουμε και υπάρχει ρητός όρος, ότι το δημόσιο δεν μπορεί να κατέχει ούτε ένα χιλιοστό πέραν του 35%
 Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο Τζέφρυ το πρώτο πράγμα που έκανε ως πρωθυπουργός ήταν να καταμετρήσει και να κοστολογήσει την κρατική περιουσία, που…   Ώωωω! το θαύμα, ήταν όσο και το έλλειμμά μας!!!  Σε κανένα άλλο κράτος που πήγε το ΔΝΤ δεν έγινε καταμέτρηση περιουσίας.
 Το υποτιθέμενο δημόσιο χρέος μας ήταν 112% του ΑΕΠ, χώρια αυτών που χρωστάνε οι Έλληνες ως φυσικά πρόσωπα στις τράπεζες μέσω καταναλωτικών, στεγαστικών, επιχειρηματικών και πιστωτικών καρτών- με λίγα λόγια το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ μας ΗΤΑΝ 179% του ΑΕΠ.

Είναι η Ελλάδα στη χειρότερη οικονομική θέση; 

 ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ όπως μας ενημερώνει ο κ. Δελαστίκ, στο e-Έθνος, είμαστε οι έβδομοι σε χρέος και δεν χρωστάμε περισσότερα από τις ΗΠΑ ή την Ιαπωνία.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι η Ιταλία χρωστάει 1,4 ΤΡΙΣ, η Ισπανία 1,1 ΤΡΙΣ, η Ιρλανδία 870 ΔΙΣ, κλπ κλπ. Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί της τρόικας, που ήλθαν για επίβλεψη, οι χώρες τους χρωστάνε περισσότερο από ότι εμείς στο συνολικό χρέος.  
Συνολικό χρέος = Δημόσιο+Τραπεζικό+Επιχειρηματικό+ Ιδιωτικό
Έτσι βλέπουμε την Ελλάδα να έχει ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 179% ενώ η Ολλανδία έχει 234%, η Ιρλανδία 222%, το Βέλγιο 219%, η Ισπανία 207%, η Πορτογαλία 197%, η Ιταλία 194% και πάει λέγοντας. 
Κι’ ενώ τα διαβάζω όλα αυτά…  τσιμπιέμαι μήπως είμαι κανένας ηλίθιος και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω. Αυτοί έχουν από 10-35% παραπάνω χρέος απ’ το δικό μας…  ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ; Ρε…  θα μας τρελάνουν αυτοί. Πως είναι δυνατόν να χρωστάνε άλλοι ποιο πολλά από ‘μας… κι’ εμείς να πτωχεύουμε;

Ο τελικός στόχος της υπερχρέωσης της Ελλάδας

Απ’ όσα είπε ο Τζέφρυ προεκλογικά…  τα πρόβατα δεν έδωσαν καμία σημασία στα εθνικά θέματα. Το μόνο που άκουσαν, είναι ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και περίμεναν χρήματα, που φυσικά δεν έδωσε.
ΟΜΩΣ… Το ένα θέμα με το άλλο, (εθνικά και οικονομικά) έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους και ας μην το αντιλαμβάνεται το σκ@τένιο μυαλό του πρόβατο-νέο Έλληνα ΡΑΓΙΑ, ή μήπως το αντιλαμβάνεται και κάνει το κορόιδο;
Δημοσκόπηση Rass για το Παρόν από 13 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2010 / Πηγή Δημοσίευσης: Το Παρόν / Ημ. Δημοσίευσης: 17-12-2010 / Πηγή: Εταιρ. Δημοσκοπήσεων  Rass
 Ναι λένε τα 78,5 % από τα προβατο-λιγούρια.  Λένε ΝΑΙ αλλά όλοι το έπαιξαν ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ στις πρόσφατες Δημοτικο-περιφερειακές εκλογές.

Κραυγή αγωνίας

Πότε και πως θα κλείσει ο κύκλος που άνοιξε το 1980; (Είσοδος στη ΕΕ). Θα κλείσει πρόσφατα; Θα κλείσει …έχοντας όλο το Αιγαίο; Θα κλείσει λείποντας η Μακεδονία η Θράκη και η Ηπειρος; ή θα κλείσει μην έχοντας τίποτε απ’ όλα αυτά και ΤΟΤΕ θα μας πουν… Πάρτε δρόμο από την ΕΕ και το Ευρώ, ψιμάρια…  γιατί τώρα είστε πραγματικά βάρος. 
Ξυπνάτεεεεεεεεεεεεεε  πρόβατο- νέο Έλληνες, ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ και δείτε…
                          
Στη Θράκη ήδη ετοίμασαν και δική τους σημαία και σφραγίδα. Καμαρώστε την… γιατί έτσι όπως πάμε, θα τη δείτε σύντομα να κυματίζει.


 
 Ιμια: Ξέρετε τι είναι αυτή η μαύρη σκιά που φαίνεται στη βάση των νησιών;
Όσμιο.  Ξέρετε τι είναι το Όσμιο; Διαβάστε για να μάθετε.
Ανήκει στην ομάδα του λευκόχρυσου με ατομικό αριθμό 76 – και ατομικό βάρος 190,23.  Είναι από τα σκληρότερα στοιχεία της φύσης και το στοιχείο με τη μεγαλύτερη πυκνότητα απ’ όλα τα γνωστά στοιχεία και το πλέον δύστηκτο μέταλλο της ομάδας του. Αξία κάθε γραμμαρίου οσμίου… ανεπεξέργαστο 13,4$  κι’ επεξεργασμένο 6.000$. Χρησιμοποιείται στη πυρηνική και διαστημική βιομηχανία. Βρίσκεται σε άπειρες ποσότητες μεταξύ Ιμίων και Φούρνων Ικαρίας.


 
Η Μακεδονία μας: Το πλουσιότερο οικόπεδο της Ευρώπης.
Ουράνιο: Τo κοίτασμα ΜΟΝΟ στο νομό Καβάλας, (όρος Σύμβολο) λένε ότι είναι από τα μεγαλύτερα του κόσμου. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235U & 238U στη διεθνή αγορά είναι 20.000$ και 24.000$ το γραμμάριο και τιμές 1998.   Για το χρυσό δεν γράφω και πολλά, γιατί όλοι ξέρετε πόσος χρυσός υπάρχει. Εδώ στο χάρτη είναι όπως τη φαντάζεται ο mr George Soros, δίνοντας άπειρα λεφτά για να χρηματοδοτεί σκοπιανές οργανώσεις, (ορατές και αόρατες) μιας και ο ίδιος είναι σκοπιανός.



 
Ούτε για το Αιγαίο θα σας γράψω πολλά, γιατί με το γενικό ξεσηκωμό του τελευταίων ημερών, πιστεύω όλοι να έχετε πειστεί για το τι χρυσωρυχείο είναι το Αιγαίο μας. Εκτός αν πιστεύετε τον Τζέφρυ που λέει ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο. Και να φανταστείτε ότι αυτός ο χάρτης που βλέπετε είναι του 1980. Φανταστείτε τι έχουν ακόμα ανακαλύψει με τους σύγχρονους δορυφόρους. Έφεραν 2 αερόστατα υποτίθεται να ελέγχουν την Αθήνα στους Ολυμπιακούς αγώνες κι’ αυτά έκοβαν βόλτες πάνω απ’ όλη την Ελλάδα, με ιδικό scanner που διάβαζε τι υπάρχει στο υπέδαφος μέχρι 15 μέτρα. Κατά τ’ άλλα μας προστάτευαν, από τρομοκράτες.
Ρεεεε… όλα μια χαρά τα έχουν σκεφτεί. Γάτες με πέταλα είναι. Πως θα σκανάρουμε χωρίς να μας υποπτευθούν οι πονηροί Έλληνες; Στους Ολυμπιακούς το έκαναν μια χαρά. Σαν την φλόγα ήταν κι’ αυτοί. Έτρεχαν παντού, σ’ όλη την Ελλάδα.  
  
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;  Καταλάβατε ότι τα Ιμια δεν είναι δυο κωλονήσια που είπε ο 200 μερίδες ΒΟΔΙ ή αλλιώς κ. Πάγκαλος. Δεν θα κάνω πόλεμο για δυο κωλονήσια, δήλωσε με στόμφο, ο ξεφτίλας. Καταλάβατε γιατί οι γείτονές μας επιμένουν για τον 25ο μεσημβρινό και θέλουν να χωρίσουν το Αιγαίο στη μέση; Αυτά που κρύβει το Αιγαίο θέλουν. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Καταλάβατε γιατί σιγά – σιγά, ότι το γενικότερο σχέδιο ολοκληρώνεται και γιατί μας έφεραν το ΔΝΤ;   — Γιατί αυτά υπό νορμάλ συνθήκες αποκλείεται να περνούσαν —
Το τελικό “TIGHT MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους και φυσικών προσώπων, θα έχει σαν αποτέλεσμα να μας πάρουν τον τεράστιο ορυκτό πλούτο και να τους χρωστάμε και από πάνω.  Θα με θυμηθείτε όλοι, ότι η επόμενη φάση θα είναι, η συγχορδία όλων των ΜΜΕ για συνεκμε-τάλλευση στο Αιγαίο. Θυμηθείτε ότι θα σχίζουν τα ιμάτια τους και θα μας λένε ότι δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες να πεινάνε…  κι’ εμείς σαν χώρα, ενώ έχουμε τεράστιο πλούτο, να μένει ανεκμετάλλευτος.
Επειδή όμως ο Τζέφρυ δεν θα θέλει να τον χαρακτηρίσουν προδότη, θα προκηρύξει εκλογές ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να έχουν (υποτίθεται) την ευθύνη όλοι μαζί.  Τότε ετοιμαστείτε να δείτε πολλά πράγματα απ’ αυτά που ανέφερα, με πρώτο απ’ όλα, τις πλατφόρμες στο Αιγαίο. 
Πατήστε ΕΔΩ και ΤΕΝΤΩΣΤΕ ΚΑΛΑ Τ’ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.  Θ’ ακούσετε σε 45sec όλα αυτά που μέλλονται.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΑ ΜΗ ΒΓΩ ΑΛΗΘΙΝΟΣ

Το παρόν είναι μια κραυγή αγωνίας και απευθύνεται σε όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες. Πήρα την απόφαση να το δημοσιεύσω, γιατί πιστεύω ότι μετά από πολλά – πολλά – πολλά χρόνια, ίσως τα δισέγγονά μας να το χρησιμοποιήσουν και σαν ιστορικό αποδεικτικό, γιατί η Ιστορία που θα διδάσκεται στα σχολεία τότε, να είστε σίγουροι, ότι δεν θα γράφει τίποτα απ’ αυτά που περνάμε και θα περάσουμε σαν λαός. Η Ιστορία που θα διδάσκεται τότε…  θα είναι η Ιστορία που θέλουν ΑΥΤΟΙ.  
Στόχος όλων των σκεπτόμενων Ελλήνων είναι να ενεργοποιήσουμε, όσα περισσότερα κοιμώμενα  ΠΡΟΒΑΤΑ – νέο Έλληνες μπορούμε, γιατί για το ευγενές αυτό άκακο ζωάκι πάντα…  μα πάντα…      η τελική του κατάληξη είναι  Ο ΧΑΣΑΠΗΣ.          
Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα:
Το σύμπαν και η ηλιθιότητα.
Για το σύμπαν όμως…  δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. 
Albert Einstein ή αλλιώς Αλβέρτος Αϊνστάιν 

SpA  Ευχαριστώ τα site που άντλησα πολύτιμες πληροφορίες και μπορείτε να δείτε όλοι ποια είναι, εφόσον
              έχω κάνει link απ’ ευθείας στο site τους.

Το παρακάτω clip είναι αφιερωμένο σ’ αυτόν τον υπέροχο ΠΡΟΒΑΤΟ-ΛΑΟ  που νόμιζε με τα δάνεια που του έδιναν…  ότι  ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ. Πατήστε  ΕΔΩ  Διάρκεια 1:45’’ λεπτά.
Το 2ο clip είναι το trailer από τo Film Noir του Στέλιου Κούλογλου  «Η Απολογία ενός οικονομικού δολοφόνου»  Πιο κάτω σας έχω link για να δείτε όλη την ταινία. 
Διάρκεια  2 λεπτά
Όσοι θέλετε να δείτε όλη την ταινία πατήστε ΕΔΩ  Είναι διάρκειας 1ώρας και 30 λεπτών. Μεγάλη… αλλά αξίζει να τη δείτε, γιατί περιέργως θα συνδέσετε πολλά γεγονότα του τότε που συνέβησαν στην άλλη άκρη της γης… με γεγονότα που γίνονται και σήμερα στη χώρα μας.  Η ταινία είναι σε 10 μέρη.
  
Με εκτίμηση
SpA

http://frapezitis.wordpress.com/2011/01/01/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%BD%CF%84-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters