Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Οργισμένη επιστολή προς την Διαμαντοπούλου απο γονείς μαθητών της Δημητσάνας...

Οι γονείς των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων Δημητσάνας απέστειλαν μία οργισμένη επιστολή προς την Υπουργό Παιδείας, από την οποία ζητούν να δώσει επιτέλους απαντήσεις για τους λόγους που έκλεισε το ιστορικό γυμνάσιο της Δημητσάνας, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται πολλές οικογένειες στη Γορτυνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

"Κυρία Υπουργέ,
Με την απόφασή σας για συγχώνευση του Γυμνασίου και των Λυκειακών τάξεων της Δημητσάνας δημιουργήσατε τεράστια κοινωνικά προβλήματα στην περιοχή της Γορτυνίας, αφού πολλές οικογένειες αναγκάστηκαν να μετοικήσουν στην Τρίπολη, προκειμένου τα παιδιά τους να μην ταλαιπωρούνται καθημερινά κατά την μετάβασή τους στις σχολικές μονάδες. Τα παιδιά που παραμείνανε στις περιοχές της Δημητσάνας, της Στεμνίτσας και της Ηραίας υφίστανται καθημερινή ταλαιπωρία και αρκετά είναι αναγκασμένα να ξεκινούν στις 6 το πρωί και να γυρνάνε σπίτι τους μετά τις 5 το απόγευμα.
Παρ’ όλες τις έντονες και συνεχείς οχλήσεις μας, γραπτές και προφορικές, εσείς έως και σήμερα, αδιαφορείτε και δεν έχετε δώσει καμία απάντηση στην αγωνία μας για το πρόβλημα που έχετε δημιουργήσει. Με την παρούσα επιστολή, σας ζητάμε επιτέλους να μας απαντήσετε ποιοί ήταν οι λόγοι που σας οδήγησαν στην απόφασή σας να καταργήσετε το σχολείο της Δημητσάνας. Ενα σχολείο ιστορικό που ήταν ανάμεσα στα ιστορικότερα εκπαιδευτήρια ως φορείς του Οικουμενικού Ελληνισμού στο έκτο Διασχολικό Συνέδριο Νέων στις 21-22 Ιανουαρίου του 2011 που έγινε στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών.
Σας υπενθυμίζουμε ότι στη Δημητσάνα ακόμα και στα χρόνια της Τουρκοκρατίας συγκεκριμένα το 1764, λειτούργησε Σχολή Ελληνικών Γραμμάτων από την οποία αποφοίτησαν εξέχουσες προσωπικότητες της Ελληνικής Ιστορίας.
Σας παρακαλούμε να επανεξετάσετε το θέμα γιατί εμείς οι γονείς, θεωρούμε αδιανόητο να κλείνετε ένα σχολείο που δεν έκλεισαν ούτε οι Τούρκοι."

greekalert
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/10/blog-post_4317.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters