Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Άγρια λιτότητα για πολλά χρόνια, συμφώνησε ο Βενιζέλος με την Τρόικα

Αν κάτσει κανείς και προσθέσει πόσα χρήματα θυσίασε η ελληνική κυβέρνηση ή αλλιώς πόσα μέτρα φόρτωσε στους φορολογούμενους, για να πάρει τη δόση των 8 δισ. θα τρελαθεί. Αυτή η 6η δόση πληρώθηκε τόσο πολύ ακριβά που δεν έχει προηγούμενο σε καμιά άλλη χώρα. Να πληρώνονται πάνω από 28 δισ ευρώ για να μας δώσουν 8 δισ. ευρώ χώρια την....
κατάλυση κάθε εργασιακούς δικαιώματος.

Οι συζητήσεις με την τρόικα ολοκληρώθηκαν και έκλεισε η συμφωνία που προβλέπει νέο πακέτο μέτρων μέχρι το 2015, ύψους 6 δισ ευρώ, ίσως και παραπάνω. Επίσης, μπορεί να μην έκλεισε τώρα η συμφωνία για μείωση του κατώτατου μισθού, όμως, είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν οι τροικάνοι το Δεκέμβριο όταν θα μας επισκεφτούν ξανά.

Στο ερώτημα από που θα βρεθούν τα 6 δισ. ευρώ στελέχη του υπουργείου Οικονομίας λένε ότι θα μπει μαχαίρι στους μισθούς των ειδικών μισθολογίων, ήτοι στις ΔΕΚΟ. Φτάνουν μόνο αυτά; Μάλλον όχι, επομένως θα έλθει κι άλλο φοροεισπρακτικό πακέτο.

Η ουσία είναι ότι το Μεσοπρόθεσμο θα φτάσει μέχρι το 2015, αλλά με τις σημερινές συνθήκες. Αν πάμε σε κούρεμα 50%-60% τότε η άγρια πολιτική λιτότητας θα διαρκέσει πολλά χρόνια.

Στην κυβέρνηση, πάντως, αναμένουν με μεγάλη αγωνία της έκθεση της τρόικας. Εκεί, εκτός από την έγκριση της 6ης δόσης θα γίνονται αναφορές στη βιωσιμότητα ή όχι του ελληνικού χρέους. Αυτή την έκθεση περιμένουν και οι Ευρωπαίοι ηγέτες ώστε στη Σύνοδο Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις. Αν η έκθεση του Π. Τόμσεν μιλά για χαμένη ελληνική υπόθεση τότε πάμε στο καθεστώς της ελεγχόμενης χρεοκοπίας, με ότι αυτό συνεπάγεται για όλους

http://www.antinews.gr/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters