Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Πολιτικοί: Μηδέν σοβαρότητα, μηδέν ουσία!

  • Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός
Απογοήτευση, μιζέρια, ανασφάλεια, αθλιότητα. Αυτό ζούμε καθημερινά όλοι μας, και δεν χρειαζόταν να κάνει τον κόπο ο ΣΚΑΙ και η Public Issue και να μας δείξει τα αποτελέσματα του Βαρόμετρου του Οκτωβρίου για να αντιληφθούμε και επισήμως πως νιώθουν οι συνάνθρωποι μας. Και μάλιστα όταν βλέπει κανείς ότι στην δημοτικότητα των πολιτικών κομμάτων την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ τότε καταλαβαίνουν όλοι σε τι σύγχυση βρίσκεται ο κόσμος!! Κουλούρι ζεστό έπρεπε να έχουν όλα τα κόμματα στα ποσοστά τους και αυτό τους αξίζει. Και μην πει κανείς ότι τους βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι. Μόνοι τους μπήκαν σε αυτό!!!
Όμως οι «δικοί» μας συνεχίζουν απτόητοι. Το ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνει τίποτα! Τα ψέματα τους, τα μέτρα τους ή καλύτερα τα μέτρα μας, μια και όπως πάνε θα μας θάψουν όλους, και ουσία ΜΗΔΕΝ. Χάνει κανείς και το σάλιο του να τα λέει ή χαλάει πολύτιμο μελάνι γράφοντας τα κατορθώματα της κυβέρνησης. Θέλετε παραδείγματα; Πολλά! Να σχολιάσει κανείς την χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών που μας ενημέρωσε ότι τελείωσαν οι διαπραγματεύσεις; Τι να πούμε και πάλι; Ότι πληροφορηθήκαμε σήμερα από το πρακτορείο Reuters πωςι σύμφωνα με στέλεχος της τρόικα (δεν κατονομάζεται η πηγή) ''οι συζητήσεις συνεχίζονται γιατί πολύ απλά δεν έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία με καμία πλευρά''. Ποιον να πιστέψεις και τι να πιστέψει κανείς;
Το μόνο που ξέρει να κάνει η κυβέρνηση του κυρίου Παπανδρέου είναι να βάζει φόρους και να κόβει μισθούς και συντάξεις. Σήμερα το μεσημέρι μάθαμε για νέα φορολογικά μέτρα. Από την άλλη χθες, ενημερωθήκαμε για την διαμάχη των κυρίων Βενιζέλου και Κουσελά όπου ο τελευταίος αποκάλυψε ότι πριν φύγει από την θέση που κατείχε, δηλαδή του Υφυπουργού Οικονομικών είχε στα χέρια του λίστα με 3.800 μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου όπου ο καθένας τους χρωστούσε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ στην Εφορία!!! Μετά φαίνεται ως αστεϊσμός όταν γράφουμε ότι οι φοροφυγάδες θα κάνουν σύλλογο για να μαζέψουν χρήματα και να ανατρέψουν όποια κυβέρνηση τους κυνηγήσει…. Λέτε να έφυγε για αυτό ο κύριος Κουσελάς από την θέση του με τον ανασχηματισμό; Ενόχλησε κάποιους; Βεβαίως υπήρξε η υγιής αντίδραση και άμεση του Οικονομικού Εισαγγελέα κυρίου Πεπόνη, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση και την ανέθεσε στην κυρία Πόπη Παπανδρέου. Και μόνον η επιλογή του αυτή δείχνει ότι θέλει να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Αλλά μετά τι; Σαν το Μάκη Ψωμιάδη θα κόβουν βόλτες οι υπεύθυνοι; Η Οικονομική Εισαγγελία, η Εισαγγελία γενικά έχει κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό καλά την δουλειά της. Από εκεί και πέρα αποτέλεσμα δεν υπάρχει!!
Χθες ήταν να αρχίσει η δίκη των υπευθύνων για τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία. Αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο του 2012! Εν τω μεταξύ όσοι βρεθούν ένοχοι, μέχρι το 2012 και ακόμη πιο εκεί, θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι. Μόνον τα θύματα τους που πήγαν άδικα και οι οικογένειες τους δεν μπορούν να είναι ελεύθεροι και ωραίοι…. Μάλιστα ο εποχικός πυροσβέστης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, κατά παράβαση κάθε νόμου αλλά και έννοιας της ηθικής επαναπροσλήφθηκε στην Πυροσβεστική. Τα ζωντανά θύματα του, εφ’ όσον κριθεί ένοχος, είμαστε σίγουροι ότι πολλά εξ αυτών είναι άνεργα!!! Μαρκογιαννάκης, σκάνδαλο ελικοπτέρων, παραγράφηκε. Σπηλιωτόπουλος Άρης, Μαρκόπουλος, σκάνδαλο ΕΟΤ, παραγράφηκε. Η κυρία Πόπη Παπανδρέου έχει απαγγείλει κατηγορίες σε 29 άτομα σε βαθμό κακουργήματος για δύο σκάνδαλα στην Πυροσβεστική, 7-8 μήνες τώρα και ο ανακριτής δεν έχει βρει χρόνο να προχωρήσει την υπόθεση. Ενώ γράφτηκε ότι ένας άλλος Εισαγγελέας, ο κύριος Ελευθεριάνος, συγκεντρώνει στοιχεία επί μήνες για άλλες παρανομίες και σκάνδαλα στην Πυροσβεστική!!! Και λοιπόν, άντε να απαγγείλει νέες κατηγορίες, πότε θα συζητηθούν; Εν τω μεταξύ οι κατηγορούμενοι δρουν ελεύθερα και είναι το ζωντανό παράδειγμα της ατιμωρησίας που είναι μία από τις αιτίες που φθάσαμε εδώ.
Και δεν σταματάει ο κατάλογος εδώ. Η λίστα αυτή του κυρίου Κουσελά αναφέρεται σε έχοντες χρέη προς την εφορία. Μάλιστα κάποια ΜΜΕ την εμφανίζουν ως λίστα φοροφυγάδων όπου το θέμα αλλάζει και γίνεται ακόμη πιο σοβαρό. Γιατί άλλο να καθυστερείς να πληρώσεις ή να μην πληρώνεις τις υποχρεώσεις σου και άλλο να έχεις κλέψει κιόλας το δημόσιο. Αλλά γιατί ξαφνιάστηκαν όλοι με τον κύριο Κουσελά; Ξεχάσαμε κιόλας τους 18 λαδιάρηδες εφοριακούς που έσβηναν πρόστιμα από επιχειρήσεις. Από το 2006 μέχρι το 2008 κράτησε η δράση τους και τα ποσά που έχασε το δημόσιο υπολογίζονται στο 1 δις ευρώ!!!! Μόλις τον Φεβρουάριο του 2011 πήγε στον Εισαγγελέα και αυτή η υπόθεση. Και τώρα τι; Μουχλιάζει μαζί με την υπόθεση της Πυροσβεστικής και τόσα άλλα σκάνδαλα σε κανένα συρτάρι; Άσε το άλλο θέμα των συντάξεων του ΙΚΑ. Αν αληθεύει, και δεν είναι κάποια παραπληροφόρηση του τύπου «μαζί τα φάγαμε» τότε θέλουν όλοι «κρέμασμα».
Αλλά η ουσία ποια είναι; Εμείς, με την μνήμη μας και το αρχείο μας μαζέψαμε καμιά 40 δις ευρώ από τις υποθέσεις που αναφέρουμε. Αυτό το κράτος, αυτή η κυβέρνηση, αυτά τα κόμματα της αντιπολίτευσης ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; Μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι και οι μη-έχοντες σαν… (βάλτε τον χαρακτηρισμό της επιλογή σας) θα πληρώνουν την νύφη κάθε φορά σε αυτόν τον τόπο;
 
http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_8730.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters