Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Μήπως από Τετάρτη να γιορτάζουμε το νέο "ΟΧΙ" απέναντι στον ΓΑΠ αυτή τη φορά;;;

Από τις αποφάσεις την Τετάρτη στην Σύνοδο Κορυφής, θα παίξουν όλοι μπάλα ο καθένας για κάποιον σκοπό...

Μία πολύ σημαντική πιθανότητα είναι όμως να μπούνε στις διαδικασίες προκήρυξης εκλογών οπότε σε μια τέτοια περίπτωση θα "χαιρετήσουμε" και επίσημα των Γιωργάκη!

Βέβαια δεν ξέρουμε πως μετά αν θα είναι καλύτερα (σίγουρα δεν θα είναι αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία δεν λένε;), πάντως το θετικό είναι πως ο Γιωργάκης αν όλα πάνε καλά θα....
πάει από εκεί που ήρθε(βλέπε America).

Βέβαια είχε αναφέρει και ο Η. Μόσιαλος την Παρασκευή όταν είπε σε συνέντευξή του πως όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας θα τεθούν στο τραπέζι μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο Γιωργάκης σκέφτεται να φέρει στη Βουλή τη νέα δανειακή σύμβαση, ζητώντας να εγκριθεί με 180 ψήφους, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορέσει να την περάσει με αυτόν τον τρόπο και επομένως να βρει την ευκαιρία να εξαγγείλει εκλογές!

http://psifiakoohiro.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_191.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters