Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΔΝΤ: "Αναθεωρούμε την απόφαση της 21ης Ιουλίου"!


ImageΉρθαν και από το ΔΝΤ τα κακά μαντάτα που διαψεύδουν 100% την ελληνική κυβέρνηση αναφορικά με την μη αλλαγή της απόφασης της 21ης Ιουλίου: Την ανάγκη αναθεώρησης της απόφασης τονίζουν αξιωματούχοι του ΔΝΤ που βάζουν και αστερίσκους για τη συμμετοχή του ταμείου στο νέο πακέτο, λέγοντας πως αυτή θα γίνει μόνο εφόσον αποδειχθεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τομέα του ΔΝΤ, Antonio Borges, σχολίασε πως, δεδομένου ότι η Ελλάδα δεν έχει πριν τον Δεκέμβριο να αντιμετωπίσει την αποπληρωμή παλαιότερων δανείων, δεν υπάρχει βιασύνη για τη λήψη αποφάσεων επί της 6ης δόσης!
Απλά θα σημειώσουμε ότι για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε το defencenet.gr που από την αρχή είχαμε τονίσει ότι η αιτία της μη καταβολής της 6ης δόσης είναι ότι δεν έχουν λαμβάνειν οι πιστώτριες τράπεζες από αυτή την δόση. Οι πιστωτές μας αδιαφρούν πλήρως για την ελληνική οικονομία. Τα λεφτά των δόσεων πάνε κατ'ευθείαν στις τράπεζες που μας έχουν δανείσει. Αν δεν πρόκειται να χάσουν οι τράπεζές τους δεν δίνουν λεφτά. Άρα εδώ αποδεικνύεται πόσο τεράστιες ευκαιρίες πίεσης χάθηκαν όταν μπορούσαμε στις προηγούμενες πέντε δόσεις. 
Τόνισε πως το ΔΝΤ θα μετάσχει στο 2ο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα εφόσον το χρέος της χώρας είναι βιώσιμο, ενώ αναφερόμενος στη συζήτηση περί "κουρέματος" του ελληνικού χρέους σχολίασε πως αυτό από μόνο του δεν λύνει τα προβλήματα και πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να εξαρτάται απο τους εταίρους της. Οσον αφορά το πόσο... βαθύ θα είναι το "κούρεμα" πέταξε το μπαλάκι στην Ευρώπη λέγοντας πως αυτή είναι εκείνη που θα πρέπει να λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

Αναφερόμενος στο 2ο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας, ο Borges σημείωσε πως η αργή πορεία των μεταρρυθμίσεων και οι χειρότερες του αναμενομένου επιδόσεις της χώρας στην οικονομία οδηγούν στην ανάγκη αναθεώρησης του σχεδίου. Κάλεσε, τέλος, τους Ευρωπαίους να προχωρήσουν στην εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου, εκτιμώντας παράλληλα πως μπορεί να χρειαστούν 100 με 200 δισ. ευρώ για την ενίσχυση των τραπεζών της ηπείρου με νέα κεφάλαια.

Τι σημαίνουν όλα αυτά: Δεν υπάρχει πρακτικά η απόφαση της 21ης Ιουλίου, όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν οι Βενιζέλος, Παπανδρέου κλπ για το αντίθετο. Πάμε σε "συντεταγμένη χρεοκοπία" με "κούρεμα", χωρίς την σύμφωνη γνώμη πολλών στην Ευρώπη και με τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις στις ελληνικές τράπεζες και κυρίως στα ασφαλιστικά ταμεία που θα αντιμετωπίσουν κίνδυνο κατάρρευσης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters