Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωθυπουργός και υπουργός οικονομικών ο Σαμαράς όταν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ.

Εισηγήσεις να αναλάβει ως μελλοντικός πρωθυπουργός και την «ηλεκτρική καρέκλα» του υπουργού οικονομικών δέχεται ο πρόεδρος της Ν.Δ. από στενούς συνομιλητές του.
Κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμούν ότι με το κύρος του - και κυρίως ως γνώστης των οικονομικών - ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορέσει πιο εύκολα να προωθήσει τον στόχο της.....
επαναδιαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

«Θα μπορούσε να διατηρήσει και τη θέση του υπουργού οικονομικών τόσο για συμβολικούς, όσο και για ουσιαστικούς λόγους, μέχρι να επιτευχθεί η επανεκκίνηση της οικονομίας και να μπει η χώρα σε μια άλλη τροχιά», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από τους συνομιλητές του, που υποστηρίζει φανατικά αυτήν την άποψη.

Πολλοί μάλιστα στη Ν.Δ. θεωρούν ότι πρόκειται για μια αυτονόητη εξέλιξη, αφού και σήμερα ο κ. Σαμαράς διατηρεί ο ίδιος τη θέση του τομεάρχη Οικονομικών πλαισιωμένος από τους αναπληρωτές του, Σταϊκούρα και Μηταράκη.

Αυτό αναμένεται να είναι και το βασικό μέρος του οικονομικού επιτελείου - εφόσον η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση - ενώ σε νευραλγικά οικονομικά πόστα θα αξιοποιηθούν σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο καθηγητής κ. Μουρμούρας, που είναι και στενοί σύμβουλοι του προέδρου, σήμερα.

http://briefingnews.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_1979.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters