Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ!

Άτολμα βήματα μείωσης του δημοσίου τομέα - Την πληρώνουν οι συνταξιούχοι!

Μέτρα-σοκ για τις συντάξεις και για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο αποφάσισε, έπειτα από συνεδρίαση επτά ωρών και πλέον, η Κυβερνητική Επιτροπή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα μειωθούν κατά 20% οι συντάξεις που ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ το μήνα και ο υπολογισμός του συγκεκριμένου ποσοστού θα γίνεται για το επιπλέον των 1.200 ευρώ ποσό.

Για δε τους συνταξιούχους που είναι κάτω των 55 ετών, η μείωση θα είναι 40% για ποσό πάνω από 1.000 ευρώ. Ακόμα, οι πληροφορίες θέλουν να περικόπτεται κατά 20%-30% το εφάπαξ στο Δημόσιο.

Επιπλέον, τίθενται σε εφεδρεία, μόνο για φέτος, 30.000 εργαζόμενοι στο Δημόσιο (20.000 στο ευρύτερο και 10.000 στον στενό τομέα), το ενιαίο μισθολόγιο του οποίου επεκτείνεται και στις ΔΕΚΟ.

Από αυτές τις 30.000, περίπου 6.000 με 7.000 θα απολυθούν μέσα σε ένα χρόνο.

Το δε αφορολόγητο μειώνεται στις 5.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι κάθε φορολογούμενος χάνει αυτομάτως από το εισόδημά του 300 ευρώ.

Ακόμη, από τον Οκτώβριο του 2012 εκτοξεύεται στα ύψη η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς εξισώνεται ο φόρος του πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης.

Σε ό,τι αφορά δε, στο τέλος ακινήτων, οι πληροφορίες θέλουν το μέτρο να παρατείνεται μέχρι το 2014.
Για μια ακόμα φορά, τα μέτρα του Τζέφρυ δεν στοχεύουν στον περιορισμό των κρατικών δαπανών και την περιστολή της φοροδιαφυγής, αλλά αντίθετα σε "οριζόντια" χαράτσια που δυσκολεύουν τη ζωή του πολίτη!

Για παράδειγμα, είναι δυνατόν να κόβουν έως 40% τις συντάξεις (άσχετα αν ορισμένες από αυτές είναι "μαιμού") και να αφήνουν ΑΝΕΓΓΙΧΤΟ το μισθολόγιο στους εργαζόμενους του Δημοσίου;

Ποιοι "φωστήρες" αποφάσισαν την επέκταση (!!!) του φόρου στα ακίνητα μέχρι το 2ο14;

Όσο για το πετρέλαιο θέρμανσης, δεν είναι είδος πολυτελείας όπως νομίζουν οι πάμπλουτοι πολιτικοί, αλλά ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ιδιαίτερα για τους κατοίκους περιοχών όπου ήδη έχουν αρχίσει να ξεπαγιάζουν!

Ξαναλέμε: Αν δεν πάρουν πόδι οι βολεμένοι του Δημοσίου ΑΜΕΣΑ- και όχι μέσω "εργασιακής εφεδρείας"- που ανέρχονται τουλάχιστον σε 300 χιλιάδες, δεν πρόκειται να έχουν κανένα αποτέλεσμα τα συγκεκριμένα μέτρα.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: Σ'ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ; 
 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/09/2014.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters