Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Η νέα φυλή των ΟΥΑΟΥ ! ! !

Αυτά τα ‘’ ευνουχισμένα ‘’ και δυστυχή παιδιά είναι η καλύτερη περίπτωση για να μελετήσει κάποιος ανθρωπολόγος το φαινόμενο του ‘’ ευνουχισμού ‘’ και της βλακείας. Αυτά τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα ‘’αποστειρωμένο ‘’ περιβάλλον ,όπου οι πληροφορίες οι οποίες φτάνουν στ΄ ‘’αυτιά ‘’ τους είναι μόνον αυτές που εκφέρονται από τα στόματα των ‘’ σειρήνων ‘’ του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΥ. Είναι παιδιά που δεν γνωρίζουν πως είναι ο πραγματικός κόσμος. Παιδιά που εκπαιδεύονται να λειτουργούν σαν αφελή κουτορνίθια ,γιατί αυτό συμφέρει την ΝΕΑ ΤΑΞΗ που χρειάζεται συμμάχους στον δύσκολο και μεγάλο αγώνα της.
Γιατί τα λέμε αφελή . Γιατί ‘’ ζουν ‘’ σ΄ έναν κόσμο που δεν είναι πραγματικός. ‘’Ζουν ‘’ σ’ έναν κόσμο που τον έχουν διαμορφώσει οι πολυεθνικές και τα ΜΜΕ των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Νομίζουν για παράδειγμα ότι τα......
εκατομμύρια που εισπράττει ο εργαζόμενος πατέρας τους είναι ‘’ δίκαια ‘’ κι αποτελούν ανταμοιβή του κόπου του και βέβαια των τίτλων σπουδών του. Δεν καταλαβαίνουν ότι, για να εισπράξει ενας εργαζόμενος αυτά τα εκατομμύρια , κάποιοι άλλοι πρέπει να δουλεύουν ‘’ τζάμπα ‘’. Δεν καταλαβαίνουν ότι , για να παίρνουν οι γονείς τους αυτά τα χρήματα , θα πρέπει να δουλεύουν ανήλικοι στον τρίτο κόσμο, χωρίς να πληρώνονται. Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτοί οι μισθοί είναι το αίτιο της παγκόσμιας πείνας. Από την άλλη επειδή εκπαιδεύονται σε ένα τεχνικά ανταγωνιστικό περιβάλλον ,στην πραγματικότητα είναι αδύνατα να επιβιώσουν υπό κανονικές συνθήκες.
Γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το γνωστικό αντικείμενο που τους ενδιαφέρει και τίποτε άλλο. Είναι απόλυτα ανταγωνιστικοί με τους όμοιους τους μονο σε όμοια πράγματα. Από εκεί και περα , αν δεν τους βολέψουν οι πολυεθνικές, δεν πρόκειται όχι απλα να διακριθούν , αλλα να επιβιώσουν . Θεωρούν ‘’ δίκαιο ‘’ τον μισθό του πατέρα τους, θεωρούν ‘’ δίκαιο ‘’ και το βόλεμα που θα τους εξασφαλίσει ο πατέρας.
Καταναλώνουν πέντε εργατικούς μισθούς τον μήνα για τα προσωπικά τους έξοδα όταν πηγαίνουν στο δημοτικό. Φτάνουν τους είκοσι εργατικούς μισθούς, όταν πηγαίνουν για σπουδές στις ΗΠΑ η στη Βρετάνια. Ένας άνθρωπος που όταν εκπαιδεύεται για να εργαστεί, εχει έξοδα εκατομμυρίων , ποσα θα ζητήσει ως μισθό , όταν αρχίσει να εργάζεται ? Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λογο τους φαίνεται φυσιολογικό, όταν θ΄ αρχίσουν να εργάζονται , να ζητάνε δεκάδες εκατομμύρια για μισθό.
Όλα αυτά είναι που τους εντάσσουν στη φυλή των ‘’ΟΥΑΟΥ ‘’ της βλακείας. Βγαίνοντας στον κόσμο ενήλικες , πρέπει να τον ξανά ανακαλύψουν ,γιατι μεγαλώνοντας ως βλάκες δεν τον γνώρισαν ποτε. Δεν γνωρίζουν τίποτε για τον πραγματικό κοσμο, γιατι τίποτε πραγματικό δεν ‘’φτάνει’’ στις συνοικίες οπου μένουν. Στις συνοικίες οπου μένουν το μονο το οποίο φτάνει από τον εξω κοσμο είναι η μόδα, τα περιοδικά των αυτοκίνητων και οι πληροφορίες για την εξέλιξη της τεχνολογίας των ‘’ gajets ‘’.
Από εκει και πέρα το χαος. Ο΄,τι και να τους πεις και αφορά τον πραγματικό κόσμο ,ειτε σοβαρό ειτε αστείο , τους εντυπωσιάζει, γιατι πρώτη φορα το ακούνε. Τους λες για παράδειγμα . ‘’ πεθαίνει κόσμος από τη πείνα ‘’ και σου απατάνε ‘’ ΟΥΑΟΥ‘’. Τους λες ότι…. ‘’ κάποιος δεν εχει ταξιδέψει ποτέ στη ζωή του στο εξωτερικό και σου απατάνε … ‘’ ΟΥΑΟΥ ‘’
Είτε μιλάς με έναν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ από τη Νεα Υόρκη ειτε με έναν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ από το Παρίσι η την Κωνσταντινούπολη, το ιδιο ‘’ ΟΥΑΟΥ ‘’θα ακούσεις. Την ιδια φυλετική ‘’ κραυγή ‘’ αναγνώρισης. Πίσω από αυτούς τους βλάκες με τα άγρια ένστικτα – όταν πρόκειται για την επιβίωση τους – κρύβονται όλα τα ‘’ λουλούδια ‘’ του ιμπεριαλισμού. Πίσω από τους αφελείς των διαφόρων εθνικοτήτων κρύβονται τα ‘’ φίδια ‘’ οι Εβραίοι και οι αιμοβόροι ‘’σκύλοι ‘’ οι Αγγλοσάξονες.
Αυτά τα αφελή και ταυτόχρονα επικίνδυνα κι αρπακτικά παιδιά , που ανήκουν στην φυλή των ‘’ ΟΥΑΟΥ’’ είναι μια γνήσια ‘’ ευνουχισμένη ‘’ αγγλοσαξονική φυλή. Ευνουχίζονται κι αυτά από πολύ μικρά, για να μην αντιδρούν στην αγγλοσαξονική κηδεμονία. Ευνουχίζονται και στην συνέχεια παριστάνουν τους ‘’αρσενικούς ‘’ σ΄ αυτούς που εχουν καταδικαστεί να μην ‘’ πετυχουν ‘’ στη Νεα Τάξη. Στους ‘’ μαύρους ‘’ και τους ‘’ινδιάνους ‘’ του παγκόσμιου χωριού .

Απόσπασμα από το βιβλίο του , ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ—ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.. . ΤΟ ‘’ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ ‘’ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ—
FNOUS 69

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog-post_5581.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters