Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Οι παρακάτω επιστήμονες και αξιόλογοι πνευματικοί ρωτούν την βουλή πως από τα 40 δισεκατομμύρια ευρώ που είναι το χρέος της Ελλάδος έγιναν 350 δισεκατομμύρια;;



5eikona Οι παρακάτω επιστήμονες και αξιόλογοι πνευματικοί ρωτούν την πουλημένη βουλή πως από τα 40 δισεκατομμύρια ευρώ που είναι το χρέος της Ελλάδος έγιναν 350 δισεκατομμύρια;;;;;
ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ…. «ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ 
ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΡΚΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ…»
Μια αναλυση του Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου Δοκτορος πτυχιουχου μηχανικου  Υφηγητου Πολυτεχνειου Ααχεν Γερμανιας
Dimitris N. Adamopoulos Eschersheimer Ldstr. 445 D-60431 Frankfurt am Main makrinitsa@hotmail.com
Οι Παπανδρεοι, οι Καραμανληδες, οι Μητσοτακηδες, οι Σαμαραδες..
και ολοι οι υπολοιποι της πολιτικης του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης είναι Spinelesses, δηλαδη ψευτες και ασπονδυλοι που δεν ντρεπονται να αλλαζουν σταση και θεση……Ο σημερινος εγγονος του κοινωνικου εγκληματια, ο  οποιος εφαρμοσε τις πρακτικες των εξοριων και πολιτικων διωξεων είναι εξορισμενος από την κακια «Δεξια» του δικου του παππου, η οποια εθρεψε και τον δικο του πατερα της «Ψευτοαλλαγης». Από τα ιδια περιττωματα τρωει σημερα και ο βραβευτης με την γερμανικη Quadriga «The Power of Veracity» (1).
Η σημερινη και εβραιοκινουμενη κυβερνηση της μαφιοζικης ληστοσυμμοριας του ΠΑΣΟΚ του επαχθους Μνημονιου και του Μεσοπροθεσμου της Νεας Ταξης Πραγματων, της εβραιοελεγχομενης παγκοσμιοποιησης και των εβρα’ι’κων συμφεροντων χωρις ανταποδοτικοτητα, είναι μια επικινδυνη μαφιοζικη ληστοσυμμορια που καθημερινα βυθιζεται στον οχετο του ψεματος, των αθλων ανεφαρμοστων εξαγγελιων της, της εξαθλιωσης και χρεωκοπιας του ελληνικου λαου και της απεμπολησης ελληνικων κυριαρχικων δικαιωματων. Τους Εβραιους  Χαζαρους τους ενωνει η αγαπη για το χρημα και για την εκμεταλλευση των Gojim (2), δηλαδη των εκμεταλλευσιμων μη Εβραιων στους οποιους και για λογους μισους (Δεν θα ξεχασουν ποτε τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη !) ανηκουν και οι Ελληνες. Ετσι εξηγειται και η μεγαλη «αγαπη» του νυν Εβραιου Πρωθυ-πουργου της Ελλαδος, για τους Ελληνες και την Ελλαδα.
Το ανα την υφηλιο ισχυον συστημα χρηματικου χρεους βρισκεται υπο τον ελεγχο του τραπεζικου οικου Rothschilds. Ο οικος αυτος που ελεγχει και σχεδον ολες τις κεντρικες τραπεζες των χωρων και την ΕΚΤ υποχρεωνει τα κρατη να τυπωνουν ομολογα αντι για χρηματα, δημιουργωντας ετσι χρημα από το τιποτε. Παραλληλα το συστημα επιτοκιων είναι ετσι σχεδιασμενο, ώστε οι τοκοι, σαν να μη υπαρχουν, δεν συμπεριλαμβανονται στα δανεια, ώστε οι οφειλτες να μπορουν να ξεπληρωνουν αυτά μονο με νεα χρεη.Από το ελληνικο χρεος των περιπου 350 δισεκατομμυριων ευρω τα 290 δισεκατομμυρια είναι τοκοι. Τα γνησια δανεια που ελαβε η Ελλας δεν ξεπερνουν τα 40 δισεκατομμυρια ευρω.
Οι χαζαροι Εβραιοι τυπου Rothschilds μπορουν να τα δημιουργησουν τα χρηματα σε οποιεσδηποτε ποσοτητες θελουν και ανα πασα στιγμην, στα πιεστηρια της FED και της ΕΚΤ.  Αυτό που ιδιαιτερα τους ενδιαφερει είναι η παγκοσμιοποιηση και η υποδουλωση των λαων.  Η αναδιαρθρωση συνεπως του χρεους της ελληνικης οικονομιας, η οποια ανηκει ταυτοχρονα στην νομισματικη ενωση των συγκοινωνουντων δοχειων με τεραστια προβληματα πολιτικης συνοχης, με τελειως ανεπαρκη πολιτικη ηγεσια του κυβερνωντος κομματος και με πολλες εστιες πυρκαγιας στα εθνικα μας θεματα, με ένα πολύ επικινδυνο εσωτερικο εχθρο που τον απαρτιζουν οι επιγονοι των Τουρκοκοτζαμπασηδων, Καλλικαντσαρων, Τζορμπασηδων, Κεχαγιαδων και αλλων Τουρκογυφτων μαζι με το παρακρατος της καστας των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φου- στες και τις οικογενειακες κρυπτοδυναστειες της πολιτικης, που ο εχθρος αυτος κατευθυνεται από το παραρτημα της λεσχης Bildenberg στην Ελλαδα, δηλαδη το περιφημο Κολεγιο των Αθηνων και σε συνθηκες διεθνους κρισης, είναι κατι το ενεπιτευτο. Ουτε στο ελαχιστο ενδιαφερει τους Εβραιους Χαζαραιους η αναδιαρθρωση του ελληνικου χρεους ! Οσον αφορα τις περιφημες εβραιοελεγχομενες αγορες, αυτές κρινουν και δανειζουν αναλογα με την προβλεπομενη μελλοντικη εξελιξη της ελληνικης οικονομιας και όχι με βαση τις τυχων ζημιες τους από το παρελθον, που σημαινει, ότι η σημερινη  ανικανη πολιτικη ηγεσια της  Ελλαδος  που επελεξε τον δυσκολο δρομο (λιτοτηταυφεση κ.α) χωρις καμια απολυτως ελπιδα επιτυχιας, δεν θα κατορθωσει να την επαναφερη στις αγορες. Η Ελλας συνεπως δεν εχει άλλη επιλογη από την ταχεια αναπτυξη με οποιονδηποτε εφικτο διακανονισμο αποπληρωμης των χρεων της ‘η να προβη πολύ γρηγορα σε σταση πληρωμων. Κατω από το πρισμα της επιδειωσης της υφεσης της ελληνικης οικονομιας, με το χρηματιστηριο στο ναδιρ και τις αξιες της δημοσιας περιουσιας καταρρακωμενες, οι από- κρατικοποιησεις είναι εγκληματικες και απειλουν να οδηγησουν την Ελλαδα δεκαδες χρονια πισω ‘η σε μια νεα κατοχη  αυτης από την Γερμανια και από τους αλλους δυτικους εισβολεις και νεοαποικιοκρατες.
Η σημερινη κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ συνεπως με τα τσιρακια της από την αντιπολιτευση, ευθυνεται για το υψιστο αδικημα της εθνικης προδοσιας και οφειλει συντομα να πληρωση με την εσχατη των ποινων. Η παλη των Ελληνων εναντια στην Νεα Παγκοσμια Ταξη Πραγματων της εβραιοελεγχομενης παγκο- σμιοποιησης, είναι σφαγη και τυφλη συγκρουση τελειως αντιθετων δυναμεων. Ολοι οι λαοι, κατανοωντας τα χαρακτη- ριστικα της συγκρουσης αυτης, θα συστρατευτουν πολύ συντομα με τους Ελληνες. Ευθυνες μεγαλες φερουν οι Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας που ενώ βλεπουν την σημερινη τραγικη κατασταση της χωρας και την νεαν κατοχην που βρισκεται προ των θυρων μας, ξηνουν τα αρχυδια τους και μαλακιζονται, ανικανες να υπερβουν την κατασταση της ραστωνης, της αδρανειας και του εφησυχασμου. Κατά τον Μιχαλην Γουνελα (3) η παραγωγη γνησιας ελληνικης στρατιωτικης σκεψης παραμενει θαμενη, επειδη οι Ενοπλες Δυναμεις της χωρας μας περιοριζονται στο αυστηρο πλαισιο ενός εκτελεστικου ρολου στο ΝΑΤΟ, το οποιο χρειαζεται περισσοτερο το αιμα των Ελληνων στρατιωτων παρα την ιδιοφυια τον Ελληνων στρατηγων για να εκπληρωση τους σκοπους του. Ανδρες των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλκειας !!! Απαλλαγειται από κάθε μορφης αμερικανικα προτυπα και κηδεμονιες και ριξτε το κεντρο βαρος του ενδια- φεροντος σας στην διαμορφωση της στρατιωτικης στρατηγι- κης, της επιχειρησιακης σχεδιασης, της πνευματικης και ψυχικης ανωτεροτητας των Ελληνων στρατιωτων και στις ιδιαιτεροτητες της εθνικης μας αμυντικης και επιθετικης σχεδιασης για την σωτηρια της πατριδας μας.  Η επιβιωση του Ελληνικου Εθνους θα εξαρτηθει από την αφυπνιση σας, δηλαδη από την
αμεση και υψιστη εθνικη αναγκη για εξοντωση πρωτα του εσωτερικου στρατου κατοχης της πατριδας μας.Αυτό που φοβουνται περισσοτερο οι Χαζαροι Εβραιοι και τα ανδρεικελα τους είναι η εξεγερση των Ελληνων με την συμπαρα- σταση σας.

Γεωργιος Χατζηθεοδωρου
Dimitris N. Adamopoulos
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/09/40-350.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters