Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

KATAΓΓΕΛΙΑ SPIEGEL: “Τζαμπατζήδες” οι Γερμανοί τουρίστες!

Διαβάστε τι καταγγελία έγινε στο γερμανικό περιοδικό SPIEGEL από τον Γερμανό επικεφαλής του ταξιδιωτικού κολοσσού TUI: Ο Γερμανός ταξιδιωτικός πράκτορας χαρακτήρισε τους συμπατριώτες του ως ”τζαμπατζήδες” που χαραμίζουν τις διακοπές τους ψάχνοντας για ατέλειες με σκοπό την έκπτωση. ”Έχει θόρυβο στο δωμάτιο από εργασίες, είναι σκονισμένη μια γωνιά της ντουλάπας, βρήκα μερικά ψίχουλα στο τραπέζι μου” είναι τα συνηθέστερα ”πατήματα” για μείωση τιμών εως και 50% που ζητάνε.


Μάλιστα ένας γερμανός τουρίστας δικαιώθηκε σε δικαστήριο γιατί δεν κινδύνευσε ούτε λεπτό η ζωή του κατά τη διάρκεια ενός περιπετειώδους πακέτου διακοπών που είχε κλείσει!!!
Έναν άλλο όμως τον έδιωξε με τις κλωτσιές από το δικαστήριο ο πρόεδρος. Ο αθεόφοβος ζήτησε αποζημίωση ισχυριζόμενος πως δεν είχε προειδοποιηθεί, στην Αφρική, για το πόσο επικίνδυνο ήταν να αγκαλιάσει κροκόδειλο.
Να σας πούμε την αλήθεια, εμείς δεν έχουμε δει Έλληνα να κυκλοφορεί στο εξωτερικό με τα μπαγκάζια στην πλάτη. Αντιθέτως, οι τουρίστες μας έχουν “εντολές” ότι η Ελλάδα είναι χώρα που ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να διεκδηκήσει το τσάμπα και να καταστρέψει περιουσίες. Για το τελευταίο αν απορείτε, μιλήστε καλύτερα με κάποιον ξενοδόχο στα ελληνικά νησιά.
Απλά το μεταφέρουμε για να δει ο κόσμος ότι η κα. Μέρκελ δεν έχει το πιο πολυτισμένο κόσμο υπό την εποπτεία της, με τις μεταρρυθμίσεις που θεωρεί πρότυπο στη χώρα της και όλα τα άλλα που έχουν υιοθετήσει οι Γερμανοί. Επίσης, να έχουμε και μια ακόμα απόδειξη ότι τα Γερμανικά χρήματα με τέτοιο τρόπο δεν τα θέλουμε ούτε στον τουρισμό ούτε σε μορφή δανείων.
Ας μας δώσουν επιτέλους, αυτά που δικαιούμαστε από τις γερμανικές αποζημιώσεις για τις σφαγές και τις καταστροφές της Ελλάδας και δεν θα μας κάνει αίσθηση να μην τους ξαναδούμε.
olympia
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/08/kata-spiegel.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters