Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ελεύθερη η χρήση “ελαφρών” ναρκωτικών και σχεδόν ελεύθερη η καλλιέργεια χασίς!

Τελικά από εδώ το πήγε η κυβέρνηση από εκεί το έφερε βρήκε την….κοινωνική ομάδα που θα την στηρίξει στις επόμενες εκλογές: Είναι σαφές πως μόνο κάποιος…μαστουρωμένος θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ από εδώ και πέρα και με την συναίσθηση αυτή ο τζέφρυ ξεκινάει καμπάνια…βολέματος προς τους…μελλοντικούς του ψηφοφόρους!

Η είδηση έρχεται από το defencenet και μας κάνει να φανταστούμε διάφορα θλιβερά όσο και τραγελαφικά σενάρια: Μέχρι τώρα οι πολιτικάντιδες τάζανε στους ψηφοφόρους τους διορισμό στο δημόσιο προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο τους. Τώρα που η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται φαίνεται πως η κυβέρνηση μεριμνά για τις μελλοντικές…εκλογικές συναλλαγές που καθώς φαίνεται θα είναι του τύπου: «Αν με ψηφίσεις θα έχεις τζάμπα..πράμα για μια ζωή και αν πείσεις και την οικογένεια σου να ψηφίσει θα πάρεις δώρο και μερικές γραμμές…κόκα»!

Δεν μας έφτανε που ήμασταν γεμάτοι από λαθροεποίκους οι οποίοι πουλάνε ούτως η άλλως τα καλούδια τους στην νεολαία μας, δεν μας έφτανε που είμαστε η χώρα από την οποία περνούν τα ναρκωτικά από την Ασία προκειμένου να διανεμηθούν στην Ευρώπη, τώρα ερχόμαστε να νομιμοποιήσουμε και την χρήση τους!Ας δούμε τι μας λέει η είδηση του defencenet: 
Αποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών! Διατηρείται εντούτοις, αλλά μειωμένο, σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη, λόγω της έστω και μικρής επικινδυνότητας που ενέχουν για τρίτους, αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαρότερων εγκλημάτων.
 Δηλαδή όποιος θα καλλιεργεί χασίς για προσωπική του χρήση θα κινδυνεύει με “φυλάκιση” μερικών ημερών ή λίγων (μέχρι 3) μηνών!
Αυτά προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στη Βουλή.
Τουλάχιστον μας επιτρέπουν να το … ρίξουμε στα ναρκωτικά! 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/blog-post_3428.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters