Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ μηνύουν τους παραχαράκτες της Ιστορίας οι Μανιάτες

"ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,  ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ! ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ , ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ!!!!!"

Γράφει η Πόπη Σουφλή

 Τριάντα και πλέον χρόνια, είναι πάρα πολλά, για να δεχθεί η περήφανη και αδούλωτη ψυχή των Μανιατών την προσβολή και την κοροϊδία των κυβερνόντων, που μετέτρεψαν τον τόπο τους σε... Οθωμανοκρατούμενη περιοχή, παραχαράσσοντας την ένδοξη ιστορία της αδούλωτης Μάνης, με προφανείς πια σκοπούς..
Αποφασισμένοι είναι πλέον χιλιάδες Μανιάτες, να κινηθουν νομικά κατά παντός υπευθύνου που "μπλοκάρει" όχι μόνο την δικαίωσή τους, αλλά και την παραχάραξη της Ιστορίας τους.
Η οργή περισσεύει και η "ΕΥΝΟΜΙΑ", ο σύλλογος που εκπροσωπεί χιλιάδες Μανιάτες, δίνει την τελευταία ευκαιρία στον ίδιο τον πρωθυπουργό να δώσει λύση στην τριακονταετή και πλέον Οδύσσειά τους και να διερευνήσει παράλληλα τους υπαίτιους που αποτελούν τροχοπέδη στην δικαίωση των Μανιατών, πριν προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, εναντίον των υπαιτίων.  
Η σκανδαλώδης αυτή υπόθεση, θυμίζει πολύ έντονα το σκάνδαλο της Βιστωνίδας και αποτελεί το Βατοπέδι της Πελοποννήσου, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για την εμπλοκή διαφόρων προσώπων,
Αποτελεί δε τεράστιο ερωτηματικό, το γεγονός, ότι ενώ από το 2006, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (σχετικό έγγραφο επισυνάπτεται) έχει ανάψει το "πράσινο φως" για την οριστική λύση του θέματος και την δικαίωση των Μανιατών, "κάποιοι" μπλοκάρουν την επίλυση.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι ο Σύλλογος "ΕΥΝΟΜΙΑ", κάνει λόγο για... "ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ", ζητώντας από τον πρωθυπουργό να ... διερευνήσει τον ρόλο τους... 
Αυτό προκύπτει από την επιστολή του Συλλόγου που εστάλη πρόσφατα στον πρωθυπουργό....




Με το κακούργημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κατά παντός υπευθύνου!!! όπως ΠΛΗΡΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ, μετά το πλήθος των εγγράφων των αρμοδίων Υπηρεσιών,  και πλήθος αγωγών , ετοιμάζονται να αμυνθούν οι Μανιάτες σε πρώτη φάση.

450 Πρωτόκολλα Διοικητικής Αποβολής με αιτία την….κυριότητα  έχουν εκδοθεί εις βάρος των Μανιατών μέσα σε λίγα χρόνια. ( Άρθρο 8 και  14 του Ν.998/79)

ΑΛΗΘΕΙΑ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ;

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΣΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ;  
ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  TOY ΕΠΙ 18!!! ΜΗΝΕΣ;

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,  ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ! ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ , ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ!!!!!

 ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !!! Δώστε εντολή να μάθετε ΠΟΙΟΙ(;) και ΓΙΑΤΙ(;) !!!! ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ; 
Μάθετε ποιοι κρύβονται και ποιοι επιθυμούν(;) να γίνουν …μεσίτες ( REAL-ESTATE);
 Εξηγήστε τους πόσο ηλίθιοι είναι!!! όσοι πιστεύουν, ότι θα…ΠΑΤΗΣΟΥΝ (;)  τη ΜΑΝΗ  ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!.....
Μάθετε ποιοι ΣΑΣ Υπονομεύουν και ΓΙΑΤΙ;
Μετά τιμής

 Η «ΕΥΝΟΜΙΑ»


 
Το Ελληνικό Δημόσιο έφερε την Τουρκία στη Μάνη, μέσω επισήμων εγγράφων το 2004.  Ιδού ένα από αυτά: 
Αγωγή 259 /12.7.2004 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας: 
«Τυγχάνω κύριος, νομέας και κάτοχος εκτάσεως που βρίσκεται στη κτηματική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρδαμύλης του Δήμου Λεύκτρου (...) Η επίδικη έκταση αποτελεί τμήμα μεγαλύτερης που ανήκε σε Οθωμανούς και την κατέλαβα ως Ελληνικό Δημόσιο, κατά την διάρκεια του αγώνα της ανεξαρτησίας  και την εδήμευσα , άλλως κατά τον χρόνο της υπογραφής των πάρα πάνω πρωτοκόλλων είχε εγκαταλειφθεί από τους τέως κυρίους της Οθωμανούς και δεν καταλήφθηκε από άλλους, άλλως ανήκε στο Τουρκικό Δημόσιο και την εδήμευσα, ως Ελληνικό Δημόσιο. Κατά συνέπεια, σύμφωνα με τα παραπάνω, την απόκτησα  κατά κυριότητα».. ...
                                                          Καλαμάτα 9 Ιουλίου 2004
                                             Ο Πληρεξούσιος του Ελληνικού Δημοσίου
                                                         Παναγιώτης Αντ. Δούκας
Δικαστικός Αντιπρόσωπος  Ν.Σ.Κ.



Πηγή Σύλλογος "ΕΥΝΟΜΙΑ"
 
http://attikanea.blogspot.com/2011/07/blog-post_7945.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters