Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Έτοιμο το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ του Γ. Παπανδρέου!

Της Σταματίας Ανδρεοπούλου από τη "Σίβυλλα"

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά από συνεργασία με όλα τα φωτισμένα στελέχη της κυβέρνησης, αλλά και βουλευτές που έδωσαν τη δική τους συνεισφορά τους στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε, αποφάσισαν το περιεχόμενο του Δημοψηφίσματος, ώστε δημοκρατικά και με λαϊκή συμμετοχή ν’ αποφασίσει ο λαός ποια τραγούδια θα αντικαταστήσουν το «Καλημέρα Ήλιε» και «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες», που απαγόρευσαν στο ΠΑΣΟΚ οι δημιουργοί τους.
Η πρωτοφανής δημοκρατική διαδικασία του Λαϊκού Δημοψηφίσματος, γίνεται για να μην είναι σιωπηλές οι εκδηλώσεις του νέου ΠΑΣΟΚ για την ανανέωση της κάρτας ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα ενόψει της...
επετείου της 3ης Σεπτέμβρη 2011 (ήδη επίλεκτες ομάδες των ΜΑΤ κάνουν ειδικές ασκήσεις σε συνεργασία με τη δημοκρατία του Ισραήλ, που θα παρέχει τεχνογνωσία), που θα πραγματοποιηθεί η «Συνδιάσκεψη» επικύρωσης της κυβερνητικής πολιτικής και της οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην Ελλάδα της Τρόικας!
Ο Λαός θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ των κάτωθι ύμνων στη δημοκρατία και το σοσιαλισμό:
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/07/blog-post_9592.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters