Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αποδοκιμασίες κατά Παπούλια στη Ραμάλα

Διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, απαίτησαν την απέλαση του Έλληνα προέδρου, διαμαρτυρόμενοι για την βοήθεια που παρείχε η Ελληνική κυβέρνηση στο Ισραήλ στο θέμα του Στολίσκου της Ελευθερίας, που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στηΓάζα. Εδώ και αρκετές ημέρες οι Παλαιστίνιοι είχαν οργανωθεί μέσω Διαδικτύου για την αποδοκιμασία του Προέδρου της Δημοκρατίας.Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από Παλαιστινίους έγινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος επισκέφθηκε τηνΡαμάλα.











Οι συγκεντρωμένοι κάλεσαν μάλιστα τον Κ. Παπούλια να επανεξετάσει τη στάση που κρατά η Ελλάδα στο θέμα του εμπάργκο που έχει επιβληθεί από τους Ισραηλινούς.
Η Χαμάς επίσης καταδίκασε την συνάντηση που είχε ο κ. Παπούλιας με τον αρχηγό της Φατάχ Μαχμούντ Αμπάς. «Η στάση που κράτησε η ελληνική κυβέρνηση αποτέλεσε περιφρόνηση προς τον λαό των Παλαιστινίων και πλήρη υποταγή στα παραγγέλματα των σιωνιστών», υποστηρίζει η Χαμάς.
Πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters