Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Χέλμουτ Κολ: «η Μέρκελ καταστρέφει την Ευρώπη»


Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ ασκεί κριτική στην ευρωπαϊκή πολιτική που ακολουθεί η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ.  Σύμφωνα με προδημοσίευση του περιοδικού Spiegel που κυκλοφορεί αύριο, ο Χέλμουτ Κολ είναι άκρως ανήσυχος για την ευρωπαϊκή πολιτική της καγκελαρίου Μέρκελ.

Το περιοδικό επικαλείται συνοδοιπόρο του πρώην καγκελάριου που τον επισκέφτηκε πρόσφατα και σύμφωνα με τον οποίο ο Χέλμουτ Κολ θεωρεί "πολύ επικίνδυνη" τη διαχείριση εκ μέρους της καγκελαρίου Μέρκελ.

"Αυτή μου καταστρέφει τη δική μου Ευρώπη", φέρεται να δηλώνει ο κ. Κολ στον έμπιστό του, σύμφωνα με το δημοσίευμα του 'Spiegel'.

Διάψευση Χέλμουτ

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ διέψευσε δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να ασκεί σκληρή κριτική στην νυν καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

«Φαντασιώσεις» χαρακτήρισε ο κ. Κολ με δήλωσή του στην ‘Bild‘ της Δευτέρας προδημοσίευση του περιοδικού ‘Spiegel‘ που τον έφερε να παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία την ευρωπαϊκή πολιτική της καγκελαρίου Μέρκελ.

Αντιδρώντας στο δημοσίευμα του Spiegel  δηλώνει στη ‘Bild‚:

"Είμαι - όπως και πολλοί άλλοι - ανήσυχος για την εξέλιξη στην Ευρώπη και το ευρώ». Προσδιορίζει μάλιστα δύο αίτια για τη σημερινή κρίση: «Πρώτον το Σύμφωνο Σταθερότητας δεν έπρεπε ποτέ να χαλαρώσει», λέει ο κ. Κολ. «

Και δεύτερον η Ελλάδα, χωρίς βαθιές μεταρρυθμίσεις της - αρκούντως γνωστής στους ειδικούς - κατάστασής της, δεν έπρεπε ποτέ να ενταχθεί στην Ευρωζώνη».

Αυτές οι δύο «λανθασμένες επιλογές» έγιναν από το διάδοχό του Γκέρχαρντ Σρέντερ και τον υπουργό Εξωτερικών Γιόσκα Φίσερ, λέει ο κ.Κολ. «Και τα δύο λάθη πρέπει σήμερα να αποκατασταθούν από τη σημερινή κυβέρνηση Χριστιανοδημοκρατών-Φιλελευθέρων», σημειώνει, προσθέτοντας ότι «αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, παρόλη τη συζήτηση για το δέον γενέσθαι σήμερα».

 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/07/blog-post_9978.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters