Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Πήρε 900 εκατ. από τα κυβερνητικά πακέτα στήριξης στις τράπεζες, παρόλα αυτά κόπηκε στα stress tests. Δεν πρέπει κάποιος ν απολογηθεί;

Από τον Στάθη Παλαιολόγο

Οι κυβερνήσεις Καραμανλή και Παπανδρέου έδωσαν κοντά στα 900 εκατ. ευρώ από τα πακέτα στήριξης στη Eurobank του κ. Λάτση.

Παρόλα αυτά η Τράπεζα κόπηκε μετ΄επαίνων στα περίφημα stress tests.

Η Τράπεζα της Ελλάδας, δεν έχει κάποιο σχόλιο επ΄ αυτού;

Η ίδια η Eurobank που έγινε γνωστή για τα καταναλωτικά δάνεια που δίνει στους πολίτες με επαχθείς όρους δεν έχει ν ανακοινώσει κάτι...
στους μετόχους της;

Εκτός από τις διαφημίσεις που δίνει-όπως και οι υπόλοιπες τράπεζες-στα ανυπόληπτα ΜΜΕ για να βαφτίζουν το κρέας ψάρι και το κόψιμο σαν μεγάλη επιτυχία.

Κάποιοι τέλος πάντων πρέπει ν απολογηθούν για την εικόνα της τράπεζας.

Στο κάτω κάτω οι δυστυχείς φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν την κυβερνητική γαλαντομία απέναντι στους τραπεζίτες…
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/07/900-stress-tests.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters