Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Απειλούν και εκφοβίζουν μάρτυρες στην Κύπρο να μην μιλήσουν για την έκρηξη

Μέχρι και μάρτυρες έχουν φτάσει να απειλούν κάποιοι για να μην ανοίξουν το στόμα τους και πούνε τι γνωρίζουν για την φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση της Κύπρου.
Στο προαύλιο της Βουλής ο πατέρας και η αδελφή θύματος της τραγωδίας προέβησαν σε καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα, Πέτρο Κληρίδη για....
εκφοβισμό μάρτυρα που γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη τη συγκεκριμένη νύχτα. Ο Γενικός Εισαγγελέας τους κάλεσε στο γραφείο του για να τον ενημερώσουν σχετικά με την υπόθεση, αφού τη συγκεκριμένη ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος συγκεντρωμένος στο σημείο και δεν μπορούσαν να μπουν σε λεπτομέρειες.

Ενώ η συνεδρία της Επιτροπής βρισκόταν σε εξέλιξη, βγήκαν στο διάδρομο ο κ. Κληρίδης μαζί με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, Ιωνά Νικολάου, και την Γενική Ελέγκτρια Χρυστάλλα Γιωρκάτζη μαζί με δύο από τους έξι συγγενείς που παρακολουθούν τη συνεδρία και παρουσία δημοσιογράφων, φωτογράφων και κινηματογραφιστών οι συγγενείς των θυμάτων είπαν στον κ. Κληρίδη ότι μάρτυρας της υπόθεσης, ο οποίος νοσηλεύεται ακόμη σε νοσοκομείο δέχθηκε επανειλημμένα απειλές, προκειμένου να μην μιλήσει για πράγματα που γνωρίζει σχετικά με το περιστατικό. Σύμφωνα με τους συγγενείς, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης, ο συγκεκριμένος μάρτυρας έγινε δέκτης απειλητικών τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων από κάποιους, που όπως φαίνεται δεν θέλουν να πέσει φως στα αίτια της τραγωδίας.

Ο Γενικός Εισαγγελέας διαβεβαίωσε τους συγγενείς ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος ανά πάσα στιγμή να τους δεχθεί στο γραφείο του για να δώσουν κατάθεση, κάτι το οποίο οι συγγενείς δήλωσαν ότι θα πράξουν.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Εισαγγελέας, ενώ αποχωρούσε από τη Βουλή και ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την συζήτηση που είχε με τους συγγενείς των θυμάτων, δήλωσε ''έχετε ακούσει όταν του είπα ότι είμαι στη διάθεσή του να έρθει οποιαδήποτε ώρα θέλει μαζί με το συγκεκριμένο μάρτυρα''.

Νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Μάρκος Κυπριανού υπέβαλε την παραίτηση του στον πρόεδρο της Κύπρου για λόγους πολιτικής ευθιξίας και όχι για ευθύνες στην τραγωδία.

http://www.newsit.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/07/blog-post_9313.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters