Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΒΟΜΒΕΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:"ΗΤΑΝ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ-ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΥΕΝΕΔ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ"!

Το εκπληκτικό αυτό βίντεο είναι από την χθεσινοβραδυνή (Σάββατο 11 Ιουνίου 2011) εκπομπή του Στέφανου Χίου στο κανάλι "Κόντρα": Ο 54χρονος Πατριώτης πρώην Αρχηγός της ΟΝΝΕΔ (1984-85) Μάνος Μανωλάκος δίνει πραγματικό ρεσιτάλ, αποκαλύπτοντας το ποιόν του Αρχηγού του Λάος Γιώργου Καρατζαφέρη... Ο φαρμακοποιός στο επάγγελμα, Μάνος Μανωλάκος, υπήρξε στέλεχος του Λάος ένα φεγγάρι και ξέρει από πρώτο χέρι τα πράγματα. Το κυριώτερο που αποκαλύπτει σε αυτό το συλλεκτικό βίντεο ο Μάνος ο Μανωλάκος είναι το εξής (0:23 του βίντεο) που αγνοούν όλοι:

Ο Καρατζαφέρης ήταν παντελώς άφραγκος (0:41 του βίντεο) μέχρι το 1993 που μπήκε στην πολιτική και πλούτισε αιφνιδίως!.. Και για να βγάλει ένα μεροκάματο να συντηρήσει την γυναίκα του την Βένη, πήγαινε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και παρακαλούσε τον Μανωλάκο και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, να τον φωνάζουν όποτε γινόντουσαν επεισόδια με τον Αρκουδέα, για να τα τραβάει με την κάμερα και να πουλάει κασέτες της Τίβί-Πρέςς!
 
Προσέξτε επίσης την αποκάλυψη που κάνει ο Μανωλάκος στο 0:45 του βίντεο, για το πώς έκανε τις κομπίνες με τις διαφημίσεις ο μεγάλος διαφημιστής Γιώργος Καρατζαφέρης. Επίσης, στο 2:35 του βίντεο, ο Μανωλάκος αποκαλύπτει αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν: Ο δημοκράταρος σημερινός Αρχηγός του Λάος υπήρξε επί χρόνια το αγαπημένο παιδί της Δέσποινας Παπαδοπούλου, η οποία τον είχε διορίσει (μαζί με τον αδελφό του τον Σπύρο) και στην χουντική ΥΕΝΕΔ να κάνει εκπομπές με το άλλο αγαπημένο παιδί της 21ης Απριλίου, Νίκο Μαστοράκη!

 
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY:Φωνάζουμε εδώ και καιρό αυτά που λέει ο Μανωλάκος,αλλά κάποιοι μας βγάζουν...τρελούς!

Η αλήθεια πάντως είναι πως οι "μπίζνες" του Καρατζαφέρη είχαν αρχίσει νωρίτερα,όταν τη δεκαετία του '60 πήγαινε στην Τρούμπα και είχε περίεργα...πάρε-δώσε με τους Αμερικανούς ναύτες του Έκτου Στόλου!

Την δεκαετία του '70 ίδρυσε τα περίφημα "πρακτορεία μοντέλων",ενώ σίγουρα η χοντρή κονόμα έγινε όχι με την Tv-Press,αλλά κατά την περίοδο διακυβέρνησης Μητσοτάκη (1990-'93),οπότε το...μεροκάματο με διάφορες "υποθέσεις" έβγαινε πολύ εύκολα!

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λάος ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!

Ακούστε εδώ τις καταγγελίες για τις "πατριωτικοχριστιανικές" μπίζνες του Καρατζαφέρη τη δεκαετία του '70:
 
 

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/blog-post_7874.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters