Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Γιώργο, απέτυχες. Παραιτήσου!!!


του Δημήτρη Συρμάτση

Στην Ελλάδα μας εκπαίδευσαν να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Να μην σκεφτόμαστε, να μην συγκρίνουμε, να μην θυμόμαστε τα λεγόμενα , τις υποσχέσεις και τα πεπραγμένα των πολιτικών μας.

Σε αυτό πάνω, στέκεται προφανώς, ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος ανακοίνωσε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου τα νέα μέτρα που φέρνει το Μνημόνιο 2 (δεν μπορεί αυτό να καλείται μεσοπρόθεσμο…).

Ήταν 13 μήνες πριν, σαν χθες, στις 10/05/2010, όπου στους Νέους Φακέλους του Αλέξη Παπαχελά, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έλεγε...

«αν χρειαστεί να έρθουν νέα μέτρα, ίσως να είναι ένας άλλος Υπουργός, οποίος θα το κάνει […]

Αν χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα, θα σημαίνει ότι εγώ έχω αποτύχει»

Τραγική ειρωνεία της Ιστορίας. Ο Πρωθυπουργός να έχει γενέθλια του Αγίου Μνημονίου και ο υπουργός να αναγγέλλει τα νέα μέτρα ακριβώς 13 μήνες μετά τις δηλώσεις του.

Γιώργο, απέτυχες. Ήρθε η ώρα να παραιτηθείς…

ΥΓ. Το σενάριο, το μεσοπρόθεσμο=Μνημόνιο 2 να είναι η τελευταία προσφορά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην κυβέρνηση, για να μην αναγκαστεί να το κάνει το πρόσωπο κοινής αποδοχής, δεν είναι …επιστημονικής φαντασίας!!!

 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/06/blog-post_2912.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters