Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Η ιταλική μαφία βυθίζει πλοία με τοξικά στο Ιόνιο

Καταστροφική ρύπανση για τα επόμενα 300 χρόνια επιφυλάσσουν στις ελληνικές θάλασσες τα ραδιενεργά και τοξικά απόβλητα που απορρίπτονται παρανόμως από κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος της Ιταλίας.

«Η ιταλική μαφία, σε συνδυασμό με ασυνείδητους βιομήχανους και διαχειριστές εργοστασίων, δεν έπαψε ποτέ να συμπεριφέρεται στις θάλασσες σαν χωματερές. Δυστυχώς έχουμε βάσιμες υποψίες ότι αυτή η πρακτική συνεχίζεται ακόμα και σήμερα», δηλώνει στην «Real planet» ο Αντόνιο Περγκολίτζι, υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας της «Λεγκαμπιέντε».

Η «Λεγκαμπιέντε» είχε κάνει λόγο για τουλάχιστον 40 ύποπτες εξαφανίσεις πλοίων, με ακόμα πιο ύποπτο φορτίο ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1970. Τουλάχιστον επτά από αυτά τα ναυάγια βρίσκονται σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

«Δυστυχώς πολλοί πολιτικοί, επιχειρηματίες και άτομα του οργανωμένου εγκλήματος έχουν συμφέρον από την αποσιώπηση της υπόθεσης. Επισήμως, η Δικαιοσύνη λέει ότι για τη διεξαγωγή οποιασδήποτε έρευνας απαιτείται ο εντοπισμός και η ανέλκυση ενός τέτοιου ναυαγίου. Αυτό βέβαια θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο αλλά και κοστοβόρο. Από την άλλη, δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο αν εντοπίσει τις βιομηχανίες που παράγουν επικίνδυνα απόβλητα», λέει ο εκπρόσωπος της «Λεγκαμπιέντε».

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και η ύπαρξη παλαιών ναυαγίων στο βυθό του Ιονίου ενέχει σοβαρότατες προκλήσεις για το θαλάσσιο περιβάλλον.

dealnews 

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/blog-post_1644.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters