Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

"Εξαφανίστηκε" για ακόμα μια φορά ο φιλέλληνας ακτιβιστής και αρχαιολόγος Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς


Σε πανικό και "νευρικές κινήσεις" η κυβέρνηση Γκρούεφσκι
Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς (Γκλιγκόροφ) έχει συλληφθεί και πάλι από την χούντα του Νίκολα Γρούεβσκι.
Από της 7 Ιουλίου 2011 και ώρα 16,21 λάβαμε το τελευταίο μήνυμα από τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς που μας λέει ότι τον ψάχνει η αστυνομία να τον συλλάβει. Σε αυτό το μήνυμα μας λέει ότι θα είναι σε επαφή μαζί μας κάθε 6 ώρες. Από τότε και μέχρι σήμερα , παρ’ όλο που προσπαθήσαμε να ....κάνουμε επαφή, δεν έχουμε κανένα μήνυμα του.

Βλέποντας τι γίνετε στα Σκόπια τον τελευταίο καιρό, ...

πιστεύουμε ότι ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς (Γκλιγκόροφ) έχει συλληφθεί και πάλι από την χούντα του Νίκολα Γρούεβσκι. Φοβόμαστε μέχρι και την δολοφονία του.

Η μάνα του δέχεται αφόρητες πιέσεις στην δουλειά της από το καθεστώς Γρούεβσκι, με κίνδυνο να χάσει τον μόνο πόρο ζωής τους.
Μακάρι να διαψευστούμε…
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_822.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters