Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠ' ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ


Εξοντωτικό πρόστιμο ύψους 80.000 ευρώ, επέβαλε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων στο IONION FM. Πρόκειται για μια ακόμα ποινή από «Ανεξάρτητη Αρχή», μετά τις ποινές που έχει επιβάλλει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, βασιζόμενο σε αστήρικτες καταγγελίες. Μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του το IONION FM αναφέρει: Η λυσσαλέα και χωρίς προσχήματα δίωξη του IONION FM οφείλεται στον αιχμηρό και ξεκάθαρο λόγο του. Στην αγωνιστική προσπάθεια του σταθμού για ένα καλλίτερο αύριο και μια ΕΝΤΙΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. Στις αποκαλύψεις των δημοσιογράφων του σταθμού για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία, για τα πεπραγμένα στο Δήμο Ζαχάρως μετά απ’ αυτές, για τον χορό της διαπλοκής και το ξεκοκάλισμα των χρημάτων του δύστυχου Ηλείου πολίτη. Μάρτυς μας οι τόσες σκανδαλώδεις υποθέσεις που τρέχουν στην εισαγγελία του Πύργου. Για αυτές κανείς δεν είδε, δεν άκουσε και δεν έγραψε τίποτα. Μιλάμε μόνο εμείς. Ζητάμε την έμπρακτη βοήθεια των υγιών δυνάμεων της Πολιτικής, της Δικαιοσύνης και των Ενεργών Πολιτών αυτού του τόπου. Την ενεργοποίηση της Επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας, που έπρεπε ήδη να είχε επέμβει». Το IONION FM, ευχαριστεί τους πολίτες και τους εκπροσώπους φορέων που επικοινωνούν κατά δεκάδες και εκφράζουν την συμπαράσταση τους. Το ιστορικού του κατατρεγμού του IONION FM, που ξεκίνησε μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία και (τυχαίως?) τις αποκαλύψεις από τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού για το πλιάτσικο εις βάρος των πυρόπληκτων, περιέγραψε στην εκπομπή «Πρωινή Περίπολος», για την ενημέρωση της κοινής γνώμης της Ηλείας, ο συνιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών, Αντώνης Γρηγορόπουλος. «Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια της λογικής», σχολίασε με αφορμή τις απανωτές ποινές από τις «Ανεξάρτητες Αρχές» και κατέληξε ότι η μάχη θα δοθεί σε πολιτικό και δικαστικό επίπεδο.
 
http://www.ionionfm.gr/display.greek.news.php?artid=38567&Mid=17&sub1=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters