Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Το "ομαδικό" ψέμα εύκολα παραπλανεί​....Απο το 2008 ΗΞΕΡΑΝ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ & ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΨΕΥΤΕΣ Ε, ΨΕΥΤΕΣ !! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


"Ατυχείν, είπερ το ψεύδος είς αεί τιμάν έθου τοίς αρχομένοις, κάν κέχρησο τήν φλυαρίαν".
ήτοι:
"Θα αποτύχεις, αν συνηθίσεις να λες συνέχεια ψέματα στους πολίτες, ακόμα και αν διαθέτεις το χάρισμα του λόγου" που εσύ δεν το διαθέτεις κε Παπανδρέου.
Τουλάχιστον από το 2008, τα κόμματα γνώριζαν την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και ότι υπήρχε κίνδυνος να οδηγηθούμε στο ΔΝΤ.Τα ΜΜΕ το απέκρυψαν και τα λαμόγια κέρδισαν χρόνο για να σβήσουν τα ίχνη της βρωμιάς τους.

Ο Προβόπουλος έλεγε και ξέλεγε και οι άλλοι τραπεζίτες μας μίλαγαν "κορακίστικα".
Ετσι ΠΑΣΟΚ + ΝΔ, απέκρυψαν την αλήθεια και πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό.
Το Video από την ομιλία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη, την 19-12-2008 στην ψήφιση του προϋπολογισμού 2009, βεβαιώνει του λόγου το αληθές.
Τελικά εκείνο το "λεφτά υπάρχουν", πρέπει να καταγραφεί ως το μεγαλύτερο ψεύδος που εκστόμισε ποτέ Έλληνας πρωθυπουργός, στην νεότερη πολιτική ιστορία της χώρας μας.



Ομιλία-για-την-ψήφιση-του-προυπολογισμού-19-12-08



http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/06/2008_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters