Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Dow Jones : «Νέο δάνειο για την Ελλάδα ύψους 60 δισ. ευρώ» - Άμεση διάψευση από την κυβέρνηση

Το στέλεχος φέρεται να δήλωσε ότι το νέο πακέτο θα καλύπτει τις εκτιμώμενες ανάγκες χρηματοδότησης της χώρας για επιπλέον κεφάλαια ύψους 27 δις ευρώ το 2012 και 32 δις ευρώ το 2013. Σύμφωνα με το Dow Jones, μπορεί να δοθεί ως εγγύηση δημόσια ακίνητη περιουσία.Η Ελλάδα αναμένεται να λάβει νέο πακέτο βοήθειας, κοντά στα 60 δισ. ευρω τον επόμενο μήνα, αναφέρει το πρακτορείο Dow Jones, το οποίο επικαλείται δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της ελληνικής κυβέρνησης.....

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στέλεχος της ελληνικής κυβέρνησης δήλωσε πως το ζήτημα της επέκτασης των υφιστάμενων δανείων ή της σύναψης νέων δανείων θα τεθεί επί τάπητος στην επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών των κρατών της Ε.Ε., τη Δευτέρα 16 Μαΐου.
"Εκτιμώ πως θα εφαρμοστεί μια νέα σειρά μέτρων με αυστηρό χρονοδιάγραμμα και εγγυήσεις", δήλωσε ο Έλληνας αξιωματούχος και πρόσθεσε πως η Γερμανία θα δυσκολευτεί να πείσει τους φορολογούμενους να δώσουν περισσότερα χρήματα στην Ελλάδα.
"Η Ελλάδα δεν κάνει καμία συζήτηση για νέα συμφωνία βοήθειας. Δεν ισχύουν δημοσιεύματα που θέλουν συζητήσεις αυτού του είδους", είπε αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών που ζήτησε να μην κατονομαστεί.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/05/dow-jones-60.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters