Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Πόσο κοστίζει μια ώρα εργασίας στην Ελλάδα;;;

Κάπου τόσο ... Πατήστε πάνω στην εικόνα που βρίσκεται κάτω από το άρθρο για να δείτε τη μέση ωριαία αποζημίωση εργασίας στην Ελλάδα και στα υπόλοιπα κράτη του κόσμου ...
Δεν είχα ιδέα ότι η Σλοβενία και η Νέα Ζηλανδία είναι σε καλύτερη θέση από εμάς. Το γράφημα επίσης δείχνει το κατά κεφαλήν εισόδημα των πολιτών της χώρας και τη μέση ετήσια ποσότητα εργασίας ( σε ώρες ) ανα χώρα ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 
http://awesome.good.is/transparency/web/1009/value-of-work-2/flash.html


http://frappedoupoli.blogspot.com/2011/04/blog-post_4495.html

Διαβάστε στο κατοχικά νέα http://katohika.blogspot.com/2011/04/blog-post_1351.html#ixzz1JgwwVTeI
Content from katohika nea
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters