Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ισως

Σε λιγες ημερες οι ψευδαισθησεις και των τελευταιων στρουθοκαμηλων θα εχουν διαψευσθη.Θα αναγκασθουν να βγαλουν το κεφαλι τους από την αμμο και το εκτυφλωτικό φως του ηλιου θα τις φωτιση ή θα τις αποτυφλωση...
Οι λεονταρισμοι του κου Γ.ΠΑπανδρεου εξαιρετικα μικρου για τις περιστασεις περι «βετο» ή πακετου αλλα και του λαικιστου εκ Καλαμων πολιτικου, αρχηγου της Νεας Ν.Δ περι επαναδιαπραγματευσεως του μνημονιου θα αποβουν μοιραιαι.
Διοτι, η οικονομική πολιτικη της Ελλαδος απετυχε ακριβως, επειδη ένα χρονο τωρα, δεν εφηρμοσε τα συμφωνηθεντα στο μνημονιο περι μειωσεως του δημοσιου καρκινικου τερατος και της γραφειοκρατειας ενώ ο κρατισμος ζη και βασιλεύει ( συγγνώμη, «προεδρευει» ηθελα να πω.. για μην προσβαλλουμε και το συνταγμα.)
Ταυτοχρονα οι κρατικες συντεχνιες με συμμετοχη 30-40χιλιαδων δημοσιων κηφηνων σε επαναλαμβανόμενες απεργιες ( φαντασθείτε ότι ακομη και ειδικο ιστολογιο δημιουργηθηkε που καταγραφη τις απεργιες, apergiα.gr) εδωσαν την χαριστικη βολη σε μια οικονομια που ενω στηριζεται στις μελισσες του ιδιωτικου τομεα , σωρηδόν τις σκοτωνει για να ζησουν λιγο παραπανω τα κηφηναρια του δημοσιου.
Καμμια δημοσια υπηρεσια δεν μειωθηκε.Καμμια ιδιωτικοποιησις δεν εγινε. Οι συντεχνιες και τα προστατευομενα επαγγελματα εξακολουθουννα μοιραζουν ο,τι απεμεινε ενώ ο ιδιωτικος τομεας μερα με την ημερα ,ωρα με την ωρα συρρικνωνεται..
Ετσι στις 25 Μαρτιου 2011 η Ευρωπαικη ενωσις θα επαναλαβη τις γνωστες ( αγνωστες στους "Ελληναραδες" οσο και στους νεοελληνες αριστεροστροφους) τα ιδια..
«Η ευρω ζωνη δεν μπορει να αναλαβη τις ευθυνες για τα χρεη μιας χωρας. Συμπαραστεκομεθα αλλα κάθε χωρα θα πρεπει να λυνει η ιδια τα προβληματα χρεους…» (Υπουργος οικονομικων Γερμανιας Βολφανγκ Σωυμπλε, σε συνεντευξι του στην Στουγγαρδη)
Τα ιδια επανελαβε και ο κος Προβοπουλος στον χαριτόβρυτο προεδρο της Δημοκρατιας μας .. (δανειστη του Ανδρεα Παπανδρεου για να δικαιολογηsη το ποθεν εσχες για το γνωστο «κωλοσπιτο» της Εκαλης )
«Τα προβλήματα τα δικά μας θα τα λύσουμε εδώ, στην Αθήνα, και όχι στις Βρυξέλλες».., διεμήνυσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος
«Η Ελλάδα είναι μέρος της Ευρώπης και αν δεν βρει λύσεις η Ευρώπη, χαθήκαμε» αντειπε ο τα πάντα γνωριζων επιλεκτικα ευαισθητος για τους φοροφυγαδες όπως ο Ανδρεας κος Κάρολος Παπούλιας.
«Η Ελλάδα έχει τα δικά της προβλήματα και μένει σε εμάς τους Έλληνες να τα λύσουμε» συνεχισε με επιμονη ο κ. Προβόπουλος.
«Πολλές φορές» Πρόσθεσε, «αναζητούμε τον από μηχανής Θεό, ο οποίος θα υποκαταστήσει τις δικές μας προσπάθειες. Η δουλειά πρέπει να γίνει εδώ, στην Ελλάδα, και επικουρικά μπορεί να έρθει και η βοήθεια στα πλαίσια της αναζήτησης μιας πρόσφορης λύσης που θα αφορά το μέλλον της Ευρώπης»
Ενώ η σημερινη Καθημερινη αποκαλυπτει πως βλεπουν τους Ελληνες οι ξενοι.. παραθετωντας συνεντευξι του Στρως Καν
(Εικόνα του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου να μπαίνει στο γραφείο του Ντομινίκ Στρος-Καν. Η Ελλάδα έρχεται να ζητήσει επισήμως την ενεργοποίηση του μηχανισμού.)
Ντ. Στρος-Καν: «Το πρόσωπό τους είναι σοβαρό. Μας είπαν πριν από ένα λεπτό πως πρέπει να κάνουμε κάτι. Αλλά εκείνο το πρωί, η ελληνική κυβέρνηση έλαβε τη συμφωνία των Ευρωπαίων για να πει «έχουμε ανάγκη τη βοήθεια του ΔΝΤ». Υπάρχει συγκίνηση, γιατί, ξέρετε, ένας υπουργός που έρχεται να μας δει για να πει έχουμε ανάγκη το ΔΝΤ, δεν είναι πολύ ευτυχής...... Γνωρίζει ότι αυτός θα πάρει βαριές αποφάσεις, ότι πρέπει να τις πάρει, ότι θα χρειαστούν χρήματα και ότι γι αυτόν τον λόγο έρχεται να μας δει...
Ερώτηση: Γιατί δεν κατάφερε να πείσει τους Ευρωπαίους;
Ντ. Στρος-Καν: .. Κωλυσιεργήσαμε πολύ, χάσαμε χρόνο, κοστίζει πολύ περισσότερο και είναι πιο σκληρό για τους Ελληνες. Οι προτάσεις που κάναμε για την Ελλάδα ήταν πολύ ηπιότερες από εκείνες που έκανε η Ευρώπη στην αρχή, γιατί εμείς είχαμε την εμπειρία. ..Είναι γελοίο, έχει μεγάλο κοινωνικό κόστος, είναι άδικο και δεν δουλεύει. Αν θέλουμε να δουλέψει, πρέπει να καταλάβει η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου πως είναι αναγκαίο.
(Εικόνες από διαδήλωση στις αρχές Δεκεμβρίου 2010, ομοίωμα του Ντ. Στρος-Καν κρεμασμένο στην πλατεία Συντάγματος.)
Ντ. Στρος-Καν: «Είναι φυσικό, αναπόφευκτο να μας θεωρούν υπεύθυνους, ακόμη κι αν δεν είμαστε καθόλου. Η πραγματικότητα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι εκεί βρίσκονται μέσα στα σκατά. Και πάρα πολύ! Και όταν η γυναίκα λέει δεν μπορώ να αγοράσω ψωμί, είναι αλήθεια. Αυτός ο θυμός είναι θεμιτός. Οι άνθρωποι στον δρόμο έχουν την αίσθηση ότι παραπλανήθηκαν. Και οι ίδιοι τα έχουν μαγειρέψει λιγάκι, δεν πλήρωναν φόρους, είναι λίγο το εθνικό τους σπορ, αλητεία στο έπακρον.
Αν δεν είχαμε έρθει, θα είχαν πέσει στο βάθος της αβύσσου. Μετά δύο εβδομάδες, η κυβέρνηση δεν θα πλήρωνε πια τους δημοσίους υπαλλήλους, ο κόσμος θα μάζευε τα φράγκα από τις τράπεζες. Θα ήταν η πλήρης διάλυση. Είναι άδικο αυτό που μας προσάπτουν, αλλά είναι φυσιολογικό.»
****
Ειναι δυστυχως αναγκαιο.Οι Ελληνες θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της αναδιαρθρωσεως –ελεγχομενης πτωχευσεως, της ανεχειας, του κρατισμου , της ανικανοτητος των πολιτικων, της μηδενιστικης παιδειας, που βιωνει το τελευταιο κομμουνιστικο παραμορφωμα στην Ευρωπη..Η Ελλαδα της παπαρηγα των συριζαιων , του Γιωργακη ου Β'και του Αντωνακη του Α΄
Το αξιζουμε? Ισως
Ιασων

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_617.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters