Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Να φύγουν τώρα από την χώρα οι αλήτες πολιτικάντηδες.

Την ώρα που εδώ και χρόνια ο μόνος διάλογος μεταξύ πολιτικών και Ελλήνων φορολογουμένων είναι δια μέσου των ΜΑΤ, Τώρα προκαλούν δίνοντας γη και ύδωρ στον κάθε εκβιαστή λαθρομετανάστη....Σας ρωτάω ρε λαμόγια γιατί αυτός ο ρατσισμός απέναντι σε εμάς τους Έλληνες φορολογούμενους?
Την ώρα που ο Νταβούτογλου προκαλεί τους Έλληνες (κι όχι εσας βρομερά αντικείμενα) εσείς μας τον παρουσιάζεται ως τουρίστα.
Την επόμενη φορά που ο Αμπντούλ κάνει καμια απεργία πείνας μαζί με το συνάφι του κάντε του δώρο και κανένα από τα νησάκια που έχετε για πούλημα.
Διάβασα παραπάνω τον αναγνώστη που θέλει την ανεξαρτησία της Σκοπέλου.
Φίλε μου ηρέμησε, μην παίζεις το παιχνίδι τους γιατί αυτό θέλουν αυτά τα λαμόγια είναι να μας διαλύσουν την χώρα σε στύλ Κοσσόβου για να την εξουσιάζουν καλύτερα τα αφεντικά τους.
Τι θέλεται ρε αλήτες πολιτικάντηδες της πλάκας, προδώτες του κερατά?
Θέλεται να φύγουμε απο αυτή την χώρα όλοι οι Έλληνες νομοταγείς και φορολογούμενοι για να μείνεται μόνο εσείς, οι φίλοι σας μεγαλοεργολάβοι και οι λαθρομετανάστες για να σας ψηφίζουν αφού πρώτα τους κάνεται Έλληνες πολίτες.
Γι αυτό όποτε κάνουν εκλογές μην ψηφίσεται κανέναν από αυτούς, κανένα κόμμα, Μόνο άκυρο (αφού και το λευκο το παίρνει το πρώτο κόμμα).
Οι αλήτες που παριέθαλπαν τους παράνομους να πάνε να πληρώσουν τα ενοίκια τα φαγητά και τα νοσήλεια που με αναγκάζουν να πληρώνω εγώ χωρίς να με ρωτάνε.
Αν με ακούει κανείς δικαστικός παρακαλώ να παρέμβει τουλάχιστον για το θέμα των μεταναστών αφού τα λαμόγια οι πολιτικάντηδες έχω μαθει ότι και εκεί έχουν παρανομήσει.
ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΑΙ. Σας περιμένει ο γιός μου που του λέω κάθε μέρα πόσο αλήτες είστε και πόσο κακό κάνεται στην χώρα μου.
Ναι ρε λαμόγια στην χώρα μου γιατί είναι δική μου αυτή η χώρα όχι δική σας. Εσείς ευτυχώς είστε περαστικοί όπως οι θείοι σας και οι μπαμπάδες σας. Μόλις κλέψεται αρκετά θα φύγεται.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΊΣΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.
Παρακαλώ και πάλι όποιος δικαστικός το διαβάσει να παρέμβει ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Καλύτερα μια μέρα λύκος παρα 1000 χρόνια πρόβατο.

Αναγνώστης
tromaktiko
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/blog-post_9219.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters