Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΕΣΧΑΤΗ (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ) ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

Νέα , απίστευτου μεγέθους , απάτη με τις συντάξεις και τα εφάπαξ .
Συνένοχοι , τα γνωστά συνεταιράκια : συνδικαλιστές και κυβέρνηση!
Θύματα , τα γνωστά .......πρόβατα !
Αποτελεί συνηθισμένη τακτική των κυβερνήσεων η διασπορά ανακριβειών και προπαγάνδας , ειδικά σε ευαίσθητα θέματα που αγγίζουν τις ζωές μας όπως τα εθνικά θέματα και φυσικά τις λεγόμενες οικονομικές μεταρρυθμίσεις .

Για να γίνουμε πιο αναλυτικοί , είναι ώρα να πιάσουμε τους εργατοπατέρες και τους αρχι – συνδικαλιστές που συνωμότησαν με τους Γραικύλους πολιτικάντηδες προκειμένου να αιχμαλωτίσουν την χώρα στα δίχτυα του ΔΝΤ.

Κάποιοι , παραφράζοντας τα γραφόμενά μας σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις αλλοδαπών και μουσουλμάνων , μας κατηγόρησαν ότι θέλαμε να κρατήσουμε τον κόσμο μακριά από τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ΔΝΤ και τα μέτρα .

Ευτυχώς όμως , σε αυτή τη χώρα μπορούμε και πατριώτες να είμαστε και να ασχολούμαστε ταυτόχρονα με τα εργασιακά θέματα χωρίς το ένα να αναιρεί και το άλλο .
Ας μιλήσουμε λοιπόν για τον Ν. 3865/2010 (ΦΕΚ 120 Α΄)«Μεταρρυθμίσεις συνταξιοδοτικού συστήματος του Δημοσίου και συναφείς διατάξεις».

Εμείς , δεν θα σας κουράσουμε με μακροσκελείς αναλύσεις κατ΄άρθρο , προκειμένου να χάσετε την αλήθεια εκτός από την υπομονή σας . Εξάλλου , υπάρχει το αρχείο σε link για όποιον θέλει να επιβεβαιώσει τα γραφόμενα .

Σε αυτό το νόμο .........
  • περιγράφεται πλήρως η προδοσία των Εργατοπατέρων , μιας και προβλέπει ρητά ότι όποιος έχει κατοχυρώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα μέχρι και την 31/12/2010 , αυτός διατηρεί το δικαίωμα να αποχωρήσει σε μεταγενέστερο έτος , χωρίς να επηρεάζεται ως προς τα συνταξιοδοτικά του δικαιώματα από τις επερχόμενες αλλαγές .
  • Επιπλέον , δίνεται και ένα χαριστικό διάστημα έως και την 01/01/2015 με την επιβάρυνση ενός έως και τριών χρόνων για όσους θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης έως τότε . Από το 2015 και μετά , μαύρο φίδι που μας έφαγε .
Οι εργατοπατέρες , με αυτό τον τρόπο , προφύλαξαν τα «ώριμα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα» μιας και μέχρι το 2015 θα φύγουν οι μουζαχεντί ν του ΠΑΣΟΚ που μπήκαν στην αγορά εργασίας τη «χρυσή δεκαετία του 1980» και μετά , πέρα βρέχει .

Αυτοί είναι λοιπόν που κατεβάζουν τον κόσμο στο δρόμο και κατηγορούν εμάς ότι επειδή θέτουμε στην προσοχή σας εθνικούς κινδύνους , σας παραπλανούμε από τους ταξικούς σας αγώνες .

Λοιπόν έχουμε νέα και για εσάς κύριοι εργατοπατέρες -έμποροι εργατικής σαρκός.

Νομίζετε ότι κατοχυρωθήκατε με το Νόμο και τα ώριμα συνταξιοδοτικά σας δικαιώματα ;
Προσέξατε ότι ο Νόμος μιλάει για κατοχύρωση σύνταξης και όχι για κατοχύρωση εφάπαξ ;
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ;
Αν με το νέο μισθολόγιο καταργηθούν ή μειωθούν επιδόματα όπως το εξομάλυνσης , τι εφάπαξ θα πάρετε ;
Προνοήσατε στο Νόμο να αναφέρετε ότι το εφάπαξ που θα παίρνατε δεν θα φορολογηθεί ;

Λέτε οι ΠΑΣΟΚΟΙ να σας δουλέψαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters